برادر عزیز من به عنوان یکی از همین دخترها به شما باز هم میگم متاسفم و برای اون خانم بیشتر متاسفم که خودش نمیدونه چیکار کرد اما در اینده نزدیک متوجه میشه .شاید خیلی زود با کس دیگه ازدواج کنه اما من فکر میکنم هیچوقت نمیتونه شما رو فراموش کنه و اینکه شما چقدر تلاش کردید و به قول خودتون حتی کاری کردید که مردانگیتون داشت زیر سوال میرفت !شما هم شاید فراموش نکنید اما نظر من اینه که اون دیرتر فراموش میکنه با اینکه شما فکر میکنید شما بیشتر آسیب دیدید و ضربه خوردید چون اون خانم همیشه خودش میدونه که اشتباه کرده و دچار عذاب وجدان میشه .شما یه اشتباه کردید اما تاوانش این نبود هر چند پذیرفتید بنابراین وجدانتون راحت باشه .
و یه نکته دیگه : درسته که شما از جانب یه دختر آسیب دیدید و الان ناراحت هستید اما به زودی متوجه میشید که واقعاً همه مثل هم نیستند .سعی کنید این تنفر رو تعمیم ندید به همه دخترها و در عین حال هوشیار باشید و چشم بسته دیگه عاشق کسی نشید ! و تا کسی رو مورد آزمون قرار ندادید عاشقش نشید.
به همه خوشبین باشید اما به همه اعتماد نکنید مخصوصا" تو این مورد خاص و سرنوشت ساز !
در کنار این دوستان بودن باعث میشه تا حدی از ناراحتیهاتون دور بشید ام سعی کنید عمیقاً و توی دنیای واقعی هم همیشه با توکل به خدا و امید شادیها رو به خاطر بسپایرد و غمها رو فراموش کنید .سخته اما شدنیه انشاء الله.
موفق و سربلند باشید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)