سلام به همه
یه مشکل جدی واسم پیش اومده خاهش می کنم هر چه سریعتر راهنماییم کنید.
من به یه خانومی ابراز علاقه کردم و این رو هم ازشون شنیدم که این علاقه دو طرفه هست اما این خانوم به هیچ عنوان زیر بار ارتباط فقط برای آشنایی هم نمی ره و به من می گه من آمادگی فکر کردن به این مسائل رو ندارم و نمی تونم به شما قولی بدم و من می خوام درس بخونم و تصویری از آیندم ندارم و از این جور حرفا.
اما حرفایی که این خانوم داره می زنه مفهومش چی می تونه باشه ؟ این حرفا رو چرا از اول به من نمی گفت اصلا چرا وقتی من ازش پرسیدم این علاقه دو طرفه هست گفت آره؟
من این طور فکر می کنم که اگه فرضا یه نفر دیگه که 3،4 سال از من بزرگتر باشه و بیاد به این خانوم حرفای منو بزنه به هیچ عنوان این خانوم دیگه نمی گه من آمادگی این کارو ندارم. ولی چون من هنوز دانشجو هستم و مشخص نیست در آینده موقعیت خوبی خواهم داشت یا نه این حرفا رو به من می زنه . حالا نقطه عجیب واسه من اینه که این چه جور علاقه ای هست که آدما رو با موقعیت هاشون می سنجه.
واقعا اعصابم بهم ریخته این همه به کسی علاقه داشته باش و حاضر شو واسش هر کاری بکنی اونوقت طرفت فقط موقعیت واسش مهم باشه
خواهش می کنم بهم بگید رفتار این خانوم طبیعیه و من دارم اشتباه می کنم یا نه این واقعا آدم بی انصافیه؟
زود بهم کمک کنید که دارم قاطی می کنم