سلام
دوست عزیز منم با نظر دوستان راجع به اینکه همسر شما واقعا" آلزایمر نداره موافقم. آیا همسر شما فردی خجالتی و کمروه ؟ اصلا" اهل مهمونی و شلوغی هست یا نه ؟ وضع مالیتون چطوره ؟ در مقابل درخواست نابجای دیگران قدرت نه گفتن رو داره یا نه؟
به نظر من ایشون از یه موضوعی خیلی زیاد ناراحت هستن اما نمی دونم چی ...شاید مربوط به شما باشه اما به دلیل اینکه روش نمیشه به شما بگه یا اینکه خیلی شما رو دوست داره و نمیخواد ناراحتتون کنه (البته به شکل دیگه داره ناخواسته ناراحتتون میکنه) یا اینکه از لحاظ اقتصادی تحت فشاره و اینها روی اعصاب و روانش تاثیر منفی میذاره .شاید هم بیرون از خونه چیزی عذابش میده مثلا" مافوقش یا اینکه..........کس دیگه تو زندگیش نیست ؟
در نهایت شما به رفتار و گفتار و اخلاق خودتون در مقابلش رجوع کنید ببینید از چه رفتار شما خوشش نمیاد حداقل و به خاطر زندگیتون موقتا" مطابق میل اون رفتار کنید حتی اگه به دیگران بر بخوره و حتی اگه خونوادش باشن چون در حال حاضر همسرتون به شما احتیاج داره و رضایت ایشون مهمتر از فک و فامیلتونه .
این که گفتید بعد از بحث اومده و گفته پاشو سر جات بخواب یعنی اینکه خیلی زود از رفتارش پشیمون میشه و دست خودش نیست .خواهر خوبم شما یخه مدت دندون رو جگر بذارید و رابطه تون رو باهاش صمیمی تر از قبل بکنید .اصلا" وقتی گفت شما چیزی رو فراموش کردید بگید« حق با توه ببخشید یادم رفت » اینجوری آروم میشن چون میدونن که خودشون مشکل دارن اما شما به خاطرش فداکاری می کنید .
راستش من فکر میکنم ایشون به عمد وانمود می کنن که فراموشکارن و جالب اینه که قبول هم ندارن.
انشاء الله که مشکلتون حل بشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)