به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 25 تیر 89 [ 01:21]
    سطح
    35
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 37
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    36

تشکرشده 37 در 18 پست

Array

RE: مداخله اطرافیان

سلام. خانم سوگلی، اینجا همه هستن و هیچ کس دوست نداره اینجا باشه و جوابی نده..
    حتماً مشکل شما، کسی که راهنمایی خاصی داشته باشه نبوده و مسئولان سایت، گرفتاری ای داشتن، نتونستن عضو باشن. مطمئناً اونها هم مسئولیت ها و گرفتاری هایی دارن و اینجا، همراه همه دوستان لطف میکنند که جواب من و شما رو میدهند و این برای اونها، وظیفه نیست.
    با این مسئله به نوعی آشنا هستم و اون رو لمس کردم.. سوالات گوناگون و پیوسته، بالاخره جایی چیزی رو میده بیرون که 2 نفر میخوان فقط مال زندگی اونها باشه. این دخالت ها اگه اسمش رو بذاریم، بیشتر از اینکه از سر دلسوزی باشه و استرسی به همراه داشته باشه، احتمالاً از سر کنجکاوی برای فهمیدن مسئوله ای در درون رابطه شماست.. مطمئناً شما و شوهرتون مسائلی(مثبت یا خدای ناکرده منفی، که با توجه با تاپیک اول، احتمالاً مثبت) دارید که دیگران دوست دارند بدونن. حال عده ای اون رو مطرح میکنن..
    تا اینجا برداشت من از مشکل شما.
    و اما، این مطئله ای هست که وجود داره و حدالامکان بدون مشکل و کدورت حل شه بهتر خواهد بود. بنابراین خیلی کم و آهسته ، پاسخ هاتون رو به اونها کم کنید. اگه هر روز 5 سوال میپرسند و 5 تا جواب میگیرند، چه اشکالی داره فردا 4 تا بگیرند و... . وقتی سوال میپرسن، با جوابهایی که در عرف ما برا رد کردن پاسخ هست به اونها جواب بدید... (خدا رو شکر / خوبه / مثل هر روزش / مثل دیروز و ... ) چند روز که گذشت، سعی کنید 1 روز با دلیلی توجیه و قانع کننده ، به کل جواب تلفن اونها رو ندید. خودتون رو در پاسخ دادن مردد نشون بدید و دو دل. جوابها رو با وقفه طولانی بدید. بعد از چند روز، اگه تاثیر داشت اون روند رو ادامه بدید.. و طی این روند، به ایشون یادآوری کنید و بهشون بفهمونید که زندگی عادی ای دارید و مشکلی نیست که اونها بخوان اینقدر نگران باشن ضمن اینکه نگرانیشونو یادآور میشید که میفهمید.. مشکلی ندارید و مسائلی هم باشه، توو خانواده حل شه بهتره.
    با گفتن اینها، شما زمینه رو برای شرایطی که اونها روند خودشونو عوض نکنن، آماده کردید و میتونید با توجه به رابطه خودتون، راحتی شما و خاله ایشون، بهشون مسئله عدم دخالتشون رو متذکر بشید..

2. کاربر روبرو از پست مفید mehrdad24 تشکرکرده است .

mehrdad24 (یکشنبه 08 شهریور 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)