یکی از دوستانم دانشجوی دکتراست و در موقعیت ازدواج هست ، آدم مذهبی ای هم هست و مطالعات خوبی هم داره ، موردی برای ازدواج به او معرفی شده بود که از قضا من هم به علت رابطه خانوادگی می شناختمشون از دوستم پرسیدم که چرا مخالفت می کنه ، گفت فلانی زیادی خوبه !!! من یکی می خوام که اهل شوخی و بگو بخند باشه !( توی خونه )
الان که صحبت های خانم النا را شنیدم به یاد اون مساله افتادم ، خانم النا متاسفانه نوع دید اشتباهی که در بین افراد جامعه و خصوصا افراد مذهبی به مسائل جنسی رایج شده است و سابقه ذهنی شما از این مساله باعث چنین دیدی در شما شده است ( به نظر من ) و به نظر من اون چه غیر طبیعی است احساسات شما می باشد!!!
اگه احساس گناه است که آزارتان می دهد بد نیست نگاهی به احادیث و روایات زناشویی بیاندازید
اما این که گفتید دوست دارید به خاطر شخصیتتان مورد احترام واقع شوید این مساله کاملا طبیعی است و همسرتان هم به خاطر شخصیتتان شما را انتخاب کرده است و نه به خاطر ... چرا که در غیر این صورت می تونست هر انتخاب دیگه ای داشته باشد ! همسرتان شما را به خاطر شخصیتتان دوست دارد و می خواهد و این ناراحتی شما کاملا بیجاست !
خدایی که انسان را آفریده مقدر کرده که مرد و زن در کنار هم به آرامش و کمال برسند ، این آرامش در تمامی جنبه های زندگی است هم نیازهای جسمی و هم نیازهای روحی سعی نکنید نیازهای خودتون را محدود کنید سعی کنید در آرامش و کمال یکدیگر به هم کمک کنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)