پاسخ سومین دور سئوالات جناب کنجکاو :
چه چیز شما را ناراحت میسازد؟
شخصی : دروی از خدابه واسطه گناه
اجتماعی : بی عدالتی و بدرفتاری مردم در حق یکدیگر و بی بندو باری
ترس را چگونه توصیف میکنید؟
موقعیتی که در آن فرد مستأصل مانده و قدرت تصمیم گیری درست از او سلب می شود ، به گونه ای که یا نسنجیده عمل می کند یا راکد میماند .
شادی افرین** ترین چیز برای شما چه چیزی است؟
خیلی چیزها منو شاد می کنه ، اما شادی آفرین ترینها ،وقتیه که حقیقت مهمی کشفم میشه .
مهمترین راهنمای شما در زندگی چه کسی است؟
مشورت با عقل و دوستان صاحب نظر در هر سن و سالی .
هدف شما برای آمدن به این تالار چه بوده؟
آموختن ، کسب تجربه ، بالا بردن شناخت از خود و دیگران و در یک کلام رشد و اگر هم از دستم برآید یاری
چه کسی شما را در کار های خوبتان تشویق میکند؟
اغلب دوستان و خانواده مهمترین مشوقم هستند و نتیجه عملی کارهائی که موفقیت آمیزه ،
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/16936
/1245864837_16936_d05beb5e12.gif[/img]
پاسخ به برادر محترم جناب لرد حامد
خاطرات خوشایند زیاده ، چون حقیقتش بنده تلخی ها رو زود به دور می ریزم و خاطرات خوب همیشه یادم میمونه ،
اما از این میان خاطره دومین سال کاریم و اولین سال تدریسم در یک دانشسرای تربیت معلمه که در محدوده درس تحقیقاتی به دانش آموزان داده بودم ، و برای این که منبع کافی در اختیار داشته باشند کتابهای خودم رو به کتابخانه دانشسرا انتقال دادم و امانت گذاشتم و چون در آن دانشسرا سرپرست شب هم بودم ، در کار تحقیقاتشون راهنماشون هم بودم ، و کارهای جالبی ارائه دادند و چندتاشون محشر بود از جمله " تهاجم فرهنگی " و " توطئه های تضعیف اسلام " و یکی دیگه که موضوعش یادم نیست ، حیفم میومد بقیه دانش آموزان از کار گروه هایی که این تحقیقات را رائه داده بودند بی خبر بمونند ، این بود که به فکر میزگرد افتادم ، با یکی از اساتید در میان گذاشتم، گفت بیش از یه میزگرده در حد یک سمیناره ، به فکر افتادم و یه سمینار دانش آموزی طراحی کردم با عنوان " تهاجم فرهنگی و نسل جوان " و بنا به طرح ریخته شده دانش آموزان دو کلاس رو تشکیلات دادم و دو هفته کار گروهی تحقیقاتی برای تکمیل انجام دادیم و همه در کنار هم کار کردیم ، روزهای لذت بخشی بود ، بچه ها می گفتند ما با خانواده هامون مطرح کردیم به ما می خندیدند که اساتید دانشگاه هم تو این کار موندند اونوقت شما می خواین سمینار بگذارید !!!!، گفتم نگران نباشید روزی باور خواهند کرد که شما تونستید ، تمام عوامل اجرائی و بعضی سخنرانان خود دانش آموزان بودند و...... .
تا زمان موعود رسید و یک سمینار دو روزه برگزار شد ، که یک روزش سخنرانانی از بعضی مسئولین وقت حضور یافتند و از کار بچه ها هم دیدن کردند و برایشان باور کردنی نبود و ... روز بعد هم خود بچه ها سخنرانیداشتند و بعد میزگردی با مدیریت فردی از صدا و سیما که اتفاقی خبردار شده بود و بسیار ناراحت که چرا زودتر به ما خبر ندادید که انعکاس دهیم .
دانش آموزان چنان درخشیدند که به آنان گفتند اینا دانشجو هستند نه دانش آموز و مهمتر از همه درسهای عملی بود که از توکل و همکاری و تعامل و دوستی در کنار هم آموختند ، یکی از اونها پایان کار گفت : " خانم من تو این کار خدا را دیدم " ( به خاطر خلوصی که داشتند مددهائی معجزه وار می دیدند تو کار که این اثر را گذاشته بود ).
یادمه من یک شبانه روز قبل از برگزاری یادم رفته بود غذایی بخورم ( یعنی وقت نبود ) اما اصلاً احساس گرسنگی نداشتم .
حال و هوای اون روزها و دانش آموزان ، نه فقط برای من که برای بچه هایی که خود الآن معلم هستند خاطره فراموش نشدنیه .
ببخشید اگر خسته و کسل کننده بود
پاسخ به ستاره عزیز :
1-احساساتتون روچگونه مديريت مي كنيد ؟
با صبر و تکیه به استدلالهای عقل
2-زمانتون رو چگونه مديريت مي كنيد ؟
سعی می کنم برنامه ریزی داشته باشم ، گاهی هم از قلم و کاغذ برای تنظیم زمان و ثبت برنامه ها و پی گیریشان استفاده می کنم
3- زيباترين خاطره كه يادتونه ؟
این را در پاسخ جناب لرد حامد مطالعه بفرمائید
4-مهم ترين دغدغه شما در زندگي ودر برخورد با اطرافيان چيه؟
ناراحتی و غم و مشکلات اطرافیانم بخصوص اونایی که از صمیم قلب دوستشون دارم دغدغه من میشه .
5- ايا از آن دسته آدم ها هستيد كه از ابهام آميز بودن آينده خود هراس دارند ؟
آینده را مبهم نمی بینم که هراس داشته باشنم ، تا حالا احساس ابهام نداشتم .
6- موقعي كه از وضع موجود خسته مي شيد چكار مي كنيد ؟
اگر دست من باشه که تغییر ایجاد کنم که این کار رو می کنم ، اگر دست من نباشه صبر پیشه می کنم و به وظیفه عمل می کنم و سعی می کنم واقع بین باشم .
7-تاثير گذارترين افراد زندگيتون ؟
پدرم ( که الآن در سرای باقیست ، و یکی از دبیران دوره دبیرستانم . و امام خمینی (ره)
8- نقش پدرومادر درزندگي ؟
بسیار مهم و حساس ، من هر چه دارم که احساس رضایت از زندگی بزرگترین ثمره آن است ، را مدیون پدرم هستم ، از مادرم هم آموختم مقاوم باشم و برای خود بودن ، حتی مبارزه کنم .
9- از نظر شما دريا دلي چه مفهومي داره ؟
عمیق بودن ، شجاعت و آرامش داشتن .
ممنون از همه دوستانی که تا حالا سئوال کردند .

علاقه مندی ها (Bookmarks)