به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

Threaded View

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,568 در 3,447 پست

Array

RE: هر شب و هر شب....

نقل قول نوشته اصلی توسط aliroshan
    من در مورد درک اینکه بعضی می گویند گذشته هر شخصی برای فقط برای خودش است مشکل دارم!
    گذشته هر کس برای خودش است اما نه هر گذشته ای!
    اول از هر چیزی به نطرم راهکارهایی که دوستان جهت حل این مورد خاص گفتند اکثرا روش های صحیحی است و روش بحثی ندارم.
    بحث من در این مورد است که یعنی دو نفر که می خواهند با هم ازدواج حق ندارند از گذشته هم خبر داشته باشند تازه اجازه طرح آن را هم نداشته باشیم؟!
    برخی از اتفاقات گذشته روی آینده شخص و مطمئنا همسر وی تاثیرگذار است.
    مثلا اگر من قبلا معتاد بودم و حالا نیستم نباید به همسر احتمالی خود بگویم آن هم زمانی که مستقیما از من سوال میکند!آن هم به بهانه اینکه گذشته خودم است و به تو چه؟ فردا اگر معلوم شد من در اثر اعتیاد ایذ گرفته ام تکلیم زن بنده چیه!
    یا اگر سایقه دار بودم و حالا آزادم و می خواهم از نو شروع کنم همسر احتمالی من حق سوال ندارد که قبلا چه غلطی می کردم؟
    اگر دختر قبلا با کسی رابطه داشته و پسر از او در این مورد سوال کرد. دختر حق داره بگه نه چون گذشته خودش است! به نظرم حق داره بگه به تو چه. ولی حق ندارد دروغ بگه. این قضیه معکوسش هم ممکن است و دختر این سوال را کند آیا پسر حق دارد به بهانه گذشته اش شخصی است رابطه اش با دیگران را انکار کند؟!
    برخی موارد برای افراد ارزش است و برایشان مهم است که همسرشان هم به آن ارزش ها پایبند بوده و باشد.
    به نظرتان حقیقت این نیست که برخی افراد قسمت های تاریک گذشته شان را پنهان می کتتد و در زمانی که همسر احتمالی مستقیما از آنها در مورد قسمت های تاریک گذشته شان (که معمولا باعث شرمندگی است )سوال می کند آن را کتمان می کنند و در واقع برای جلب طرف مقابل دروغ می گویند.آیا آنها اجازه لاپوشانی به بهانه اینکه گذشته شخصی است را دارند؟اگر چنین نیست چرا کارهای با ارزشی که در گذشته انجام داده ایم را مخفی نمی کنیم و در هر زمان ممکن آن را یاد آوری می کنیم؟
    مگر غیر این است که گذشته حال را ساخته است و روی اینده موثر است؟

عزيزم شما مي توانيد تاپيك جداگانه اي باز كنيد و مورد بحث را از نقطه اي ديگر و در جاي ديگر شروع كنيد . اين مبحث مربوط به مشگل اين دوست نازنين ما است كه با پاسخ دهي در مورد شما بحث زندگي و مشگل ايشان به بيراهه كشيده مي شود .

ممنون

2. 4 کاربر از پست مفید ani تشکرکرده اند .

ani (سه شنبه 22 اردیبهشت 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)