( صحبتي با تمام دوستان )اين روزها به اين فكر مي كنم
چرا همه ي مردم در عرصه واقعي و حقيقي زندگي و حتي در دنياي مجازي همچون بمبهاي آماده انفجار هستند ؟چرا آستانه تحمل ها پائين آمده ؟! اين خداحافظي ها به چه معناست ؟! اشكال ما در كجاست ؟
وقت آن نرسيده حداقل در اين فضاي مجازي به معناي واقعي كلمه ، در كنار هم لختي بياسائيم و آرام جان يكديگر باشيم و با مهر بيشتري به داد دلهاي شكسته و تنها برسيم ؟!!
اين همه مشكلات ريز و درشت بياييد تصميم بگيريم با هم مهربان تر باشيم . مراعات حال يكديگر را بكنيم . دست يكديگر را به واقع بگيريم و سرسري از موضوعات نگذريم و قدري دامنه افكارمان را گسترش دهيم و عميق تر و گسترده تر به مسائل دوستان فكر كنيم و به حرفهايشان بينديشيم .بياييد دامنه مسئوليت خود را گسترش دهيم و به بعد از بلند شدن از پاي دستگاه هاي كامپيوتر و خارج شدن از تالار هم بينديشيم . كه كلام و حرف ما مي تواند چه بلايي بر سر مخاطب بياورد و او را درگير چه مسائلي بكند ،حتي تا به آنجا كه ممكن است يك حرف بي ربط بتواند دوستي را از زندگي ناميد و وحشت زده كند !ما چه مي دانيم كسي كه آن سوي خط نشسته از چه روحيه اي برخوردار است پس تا اقدام به خود كشي افراد پشت دستگاه هم فكر كنيم !
بفرما و بنشين و بتمرگ يك معني را مي دهد ولي از واژه هاي زيبا و دلنشين و روح نواز استفاده كنيم و از واژه ها و گويش تلخ استفاده نكنيم كه باور دارم زبان خوش مار را از سوراخ بيرون مي كشد .
قرار نيست ما به لحاظ اعتقادي و رفتاري باب طبع همه باشيم . قرار هم نيست همه از همديگر خوشمان بيايد ولي مي توانيم در اين ميان مرزها را رعايت كنيم .چه لزومي دارد دائم در حال جنگ باشيم تنها با اين دليل كه اين فضا فضاي مجازي است هر چه كه دلمان خواست بگوييم و هر كار دلمان خواست بكنيم چرا كه كسي ما را نمي شناسد ولي غافل باشيم از حال و روز كسي كه آنسوي ديگر دنيا تنها به اميد همدلي پاي دستگاه اش نشسته تا من و تو ياري اش دهيم وغمخوار روز سخت و دل تنگ اش باشيم و ... . (از ابتدا تا به اينجا صحبت من عمومي و رو به همه دوستان بود )
و حال تنها و تنها اين قسمت روي صحبت من با گرد آفريد نازنين است .
گرد آفريد برادر ارجمندم كه بسيار هم دوستتان دارم و با هر باور و عقيده اي و هر سبك و سياق زندگي براي من بسيار محترم هستيد . آيا به واقع نياز شما دوري از اين فضاست ؟ با خودتان صادق باشيد .
من مي دانم كه برادر ارجمندم گرد آفريد مردي است قوي و منطقي پس
اگر جوابتان به واقع مثبت بود اين كار را حتما بكنيد و با تالار خداحافظي كنيد ولي اگر به واقع به پاسخ ديگري رسيديد لختي تامل كنيد و يك باز نگري بر آنچه باعث دل آزردگي هاي شماست و راه حلي براي دوباره آمدن و چگونه آمدن و چگونه بودن و چگونه ماندن در جهت تجربه اي نو از چشم اندازي تازه .

علاقه مندی ها (Bookmarks)