نقل قول نوشته اصلی توسط نقاب
سلام بر دوست عزیز و گرامی ""حامد"".
دوسن خوبم شما در نوشته های خود به این موضوع اشاره کردید که دختری را دوست دارید ولی چون یک بار پیشنهاد داده اید و او جوابی نداده ...دیگر بدلیل غرور یا ترس از شنیدن "نه" نمی توانید پیشنهاد را مطرح کنید...

به نظر بنده شما دارای شخصیتی هستید که دوست دارید دیگران به شما توجه کنند و در عین حال از توجه افراطی و بیش از حد ناراحت می شوید......بنابراین دوست دارید آن خانوم به شما پیشنهاد دهد ولی اگر ایشان هم این کار را کرد بعدها شک می کنید چرا او خود پیشنهاد داد....!

در پست اخر هم گفتید هدفم نه ازدواج است نه سرگرمی........اما به نظر من اگر در محیط دانشگاه های امروزی و بدلیل روابط غلط ....هدفتان همان سرگرمی باشد بهتر از هدف ازدواج یا شناخت بیشتر برای ازدواج است.....البته منظورم این است که بین بد و بدتر یکی را انتخاب کنید یعنی بجای ازدواج .. همان سرگرمی..... از این طریق عواقبش بسیار کمتر از ازدواج است......اما در هر صورت هیچ کدام یعنی::ازدواج و سرگرمی از این طریق را توصیه نمی کنم ...

بنده فقط در صورتی می توانم بگوییم ازدواج و ادامه رابطه برای شناخت بیشتر ....مناسب است که اولا سن شما و ان خانوم را بدانم؟دوما::سطح خانواده؟؟ سوما::هدف و انگیزه شما برای دوستی؟؟؟ چهارما::میزان رشد عقلی و تکامل شخصیتی؟؟ و............
پس باید پارامترهایی را در نظر بگیریم و کاملا با شرایط هر دوی شما اشنا باشیم تا نظر قطعی را در این مورد دهیم...
مرسی نقاب عزیز.
ولی مشکل فعلی من هدف از دوستی و ازدواج و .. نیست
مشکل من اینه که می خوام اونو بدستش بیارم. و فقط مال خودم باشه
آخه می دونید خیلی از پسرا دنبالشن و اون تا حالا به کسی جواب مثبت نداده