سلام دوست عزيزنوشته اصلی توسط mke
m= مرتضي K = حتما حرف اول نام خانوادگيتونه e = حرف اضافه است :Dنوشته اصلی توسط mke
خلاصه بگم : خوشحالي ( چقدر فكر كردم ) :Dنوشته اصلی توسط mke
ارتش به نيروي نظامي يك كشور ميگن كه وظيفه ي حفاظت از كشور رو بر عهده دارهنوشته اصلی توسط mke
منظورتون رو متوجه نشدم !!! احساسي ترين حركت اون حركتيه كه انديشه كمترين نقش رو در اون داشته (يعني همش از دل اومده )نوشته اصلی توسط mke
ميگم خدايا يه تن سالم به من بده ، يه عقل درست و حسابي به عاشقا :D ولي به دور از شوخي آرزو ميكنم كه عاقبت به خير بشم و موفقنوشته اصلی توسط mke
علما هنوز در اين مورد اختلاف نظر دارن:P ولي به نظر من اول مرغ بوده بعد تخم مرغ ( اون مرغ اول هم از تخم مرغ بوجود نيومده و بر اثر جهش يا تكامل بوجود اومده :D )نوشته اصلی توسط mke
هدف از آفرينشم شناخت خدا بوده ، و شناخت خودم !! البته من زياد در اين مسير حركت نميكنمنوشته اصلی توسط mke
شما هم موفق باشيننوشته اصلی توسط mke
چشم كنجكاو جاننوشته اصلی توسط کنجکاو
شرمنده
تا چند دقيقه ي ديگه تموم ميشه
سلام محمد ابراهيمي عزيزنوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
من محسن يگانه رو دوست دارمنوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
طرفم متعهد باشه ، با اخلاق باشه و از نظر ظاهري هم برام قابل قبول باشه ( اينها مهم ترينشونه )نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
جواني مرحله اي از زندگي انسانه كه بيشترين توانايي از نظر جسمي و روحي رو داره ،فرصتي براي ساختن آينده است ....نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
ان شا الله خدا قسمتتون كنه هم مكه مدينه برين و هم كربلانوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
پدر مادر ها معمولا مظلوم واقع ميشن چون فرزندها ( از جمله خود من ) اونجوري كه بايد قدرشون رو نميدونننوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
اينو بايد ديگران بگن ، البته نظر دوستام با نظر مادر و پدرم فرق ميكنه :D ( نميگم چون آبروم ميره )نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
ممنونم ، من هم براي شما آرزوي موفقيت ميكنمنوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
سلام baby عزيزنوشته اصلی توسط BABY
در مورد درد و دل كردن و محرم راز بودن و كمك كردن از لحاظ عاطفي ، بيشتر روي دوستان اينترنتيم حساب ميكنم ، چون بي پروا ميتونم مسائلم رو باهاشون در ميون بذارم
نه ، اون احساس رو در مورد تالار ندارم ( منظورم به اينتر نت نيست بلكه به تالاره ) خوب حد اقل نگران اين رو ندارم كه يه حرفي رو كه ميزنم دو روزه كل دوستام و كسايي كه نبايد بدونن بشنون و ازش باخبر بشننوشته اصلی توسط BABY
راستش من بيشتر تاكيدم روي لحن هستش !! هر حرفي كه بهم زده ميشه اگه با لحن خوب باشه ميتونم خيلي راحت تر بپذيرمش تا با لحن تند يا بد !!!نوشته اصلی توسط BABY
راستش اگه افراد زيادي اون مورد رو تاييد كنن و بگن در اين مورد ايراد داري خوب نظر خودم چندان ملاك نميتونه باشه ، چون مخاطب من ديگرانند.....
خوب اگه حتي اين انتقادي كه وارد هم نباشه ، با لحن خوب گفته ميشه ، حد اقلش اينه كه گوش ميدم !!!
ولي اگه با لحن تند گفته بشه ، دست خودم نيست ، هم ناراحت ميشم و هم فكر ميكنم كه حتما خيلي كارم زشت بوده كه با همچين لحني باهام برخورد ميشه !! هم از دست طرفم ناراحت ميشم كه چرا به با اين لحن با هام حرف ميزنه و كلا درصد ناراحتيم خيلي بيشتره و باعث ميشه كه به اصل موضوع توجه نكنم .... ( اينم يكي ديگه از نقطه ضعفهامه )
چون روياها ي انسان دقيقا همون چيزهايي هست كه انسان دوست داره باشه !!! خوب با اونها هم خوشه چون اكثرا واقعيت با روياها و خواسته هاي فرد منطبق نميشه ...نوشته اصلی توسط BABY
چون اكثرا فكر ميكنيم كارمون درسته يا حرفمون درسته كه اين كار رو انجام ميديم يا اين حرف رو ميزنيم ، يعني متوجه اشكال كارمون نيستيم !!
خان دايي به خاطر زندايي هستش كه چاقه !! آخه غذاهاش خيلي خوشمزه است :Dنوشته اصلی توسط BABY
كتري روي گازه چون به سماور سرنزديم ، آبش تموم شده و سوخته و پول هم نداريم كه بريم چايي ساز بخريم و براي همين از كتري استفاده ميكنيم براي چايي درست كردن
گل توي باغه چون .... جايي بهتر از باغ براي زندگي گل وجود نداره
دوست عزيز اميدوارم كه هميشه موفق باشي
كنجكاو جان ، فكر ميكنم كه ديگه همه ي سوالها رو پاسخ دادم ، ديگه ببخشيد كه دير شداز نفر بعدي هم عذر خواهي ميكنم
![]()
از همه ي دوستان خوبم هم تشكر ميكنم كه من را سوزاندند:D
موفق باشيد![]()

از نفر بعدي هم عذر خواهي ميكنم
:D
علاقه مندی ها (Bookmarks)