سلام
دوستان عزیز من خلاصه موضوع رو بیان می کنم.
مشکل مربوط به یکی از دوستان نزدیک من می باشد. ایشان قبلا قصد عزیمت به خارج را داشند و شرایط بسیار مناسبی برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا و گرفتن بورس دریکی از بهترین دانشگاههای کانادا را دارند. ایشان چندیست که به خانومی علاقه مند شده اند و در جلسه خواستگاری که پیش از عید داشتند، پدر دختر بیان داشتند که دختر ایشان نمی خواهد از کشور خارج شود. دوست بنده با دیدن این شرایط قید خارج رفتن و این شرایط مناسب را زده و سعی در این دارند که در کشور شروع به کار کنند که خوشبختانه بلافاصله بعد از عید موفق به پیدا کردن کاری مناسب شده اند. مشکل اینجاست که خانواده دختر در جلسه دوم خواستگاری اعلام کرده اند اگر تا زمان داشتن شرایط ازدواج برای دوست بنده، خواستگاری با شرایط مالی و یا کاری مناسبتر برای ایشان پیدا شود منتظر دوست بنده نمی مانند.
1- آیا این واقعا حق خانواده دختر است. با این درک که این پسر از موقعیت های بسیار خوبی برای ادامه تحصیل در خارج کشور برای دختر ایشان زده است، این عدم صبر برای محیا شدن شرایط مالی که نهایتا 6 ماه تا 1 سال به طول می انجامد کار منصفانه ایست؟ یا لااقل مرسوم است؟
2 - آیا این کار دوست بنده عاقلانه است. پشت پا زدن به آینده ای روشن برای دختری که هنوز قطعی نیست جواب خانواده ایشان.توجه کنید که اگر زمان برای خروج کشور طی شود عزیمت ایشان به خارج از کشور با مشکلات جدی همراه خواهد بود و شاید هرگز نتوانند با منابع مادی محدودشان این کار را انجام دهند.