به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

RE: قصه ناز و نياز زن و مرد قبول دارید؟ لطفا نظر بدید.

نیمه گم شده من ناز می کند چون من به این ناز کشیدن او نیاز دارم!! نیمه گم شده من یک دختر لوس است!! که خسته برمی گردم خونه ایشون شروع به ناز کردن و بنده شروع به نازکشیدن کنم!!
    باشه. من دستامو بردم بالا. حق با شماست. من نظر خودم رو گفتم. شاید نظر یک پسر هم این باشد که از زنی که در هنگام هم خوابگی بیشترین لذت را به او می بخشد باشد.

طبیعت خلق شما را به شما به صورتهای دیگر هم گفته اند!! چند مثال رو برای یادآوری خدمت شما عرض کردم. جستجو کنید در آرای کسانی که ظبیعت زنان را کند ذهن، با ضریب هوشی پایین ،احساساتی و بدون دید منطقی ، بدون تعقل و.. یافته اند .
    to saba_2009
    شما اگر ادعای تغییر را دارید اگر نمی پسندید که به شما به دید یک موجود دست دوم که حتی مسئولیت زندگی خویش را نیز نمی تواند بپذیرد مسلما با چنین افرادی با چنین دیدی زندگی خود را آغاز نخواهید کرد.

نقل قول نوشته اصلی توسط سارا5
    دوست گرامی، سورنای عزیز.
    هیچ زنی نمیخواهد عروسک یا برده باشد. اما میدانید مشکل کجاست؟
    مشکل به عقیده من غالب مردانی هستند که هر زنی در جامعه ایران با اونها برخورد میکنه.
    مردانی که دوست دارند شکارچی باشند، و زنشون صید.. دوست دارند زنشون مغرور باشه و اونا ناز بکشند تا براشون جذاب و تازه باشه..
    به نظر من شما کاملا درست می فرمایید، اما تصور میکنید مردانی که زنان را برابر با خودشان میدانند و می پذیرند، چند درصد این قشر را تشکیل میدهند؟؟
    به نظر من زنان امتناع را جهت خلق جاذبه در مردان ضروری یافته اند و نازشان بیشتر معلول خواسته مردشان است.

نقل قول نوشته اصلی توسط estar7
    برادر عزیزم اتفاقا برا شخص من خیلی راحت تر هست که اهل ناز نباشم چون مدام درجامعه حضور دارم و به دلیل پیشرفت در کارم چه بهتر که مثل مردان رفتار نمایم، اما در زندگی با همسرم ترجیح می دهم یک زن باشم و اهل ناز، این طبیعت خلقت من است.
    خانوم سارا5 من نظر شما را بالاخره نفهمیدم . مردان این را می خواهند یا زنان ؟ چون با توجه به تشکری که شما از خانوم estar کرده اید که من تصور می کنم دیدگاههای شما چیز دیگری باشد.

2. کاربر روبرو از پست مفید sorena_arman تشکرکرده است .

sorena_arman (دوشنبه 31 فروردین 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)