مستحبات خیلی ساده
[
سلام
دوستان خوب یه سری مستحبات هستن که انجامشون خیلی خیلی ساده هست .براتون از نماز شروع می کنم .امیدوارم استفاده کنین و بکار بگیرین .ارزشش رو داره !
مستحبات نماز
1- عطر زدن ( بهتره که زن و مرد از عطر مخصوص خودشون استفاده کنن.که عطر زن بی بو و رنگ دار و عطر مرد بو دار و بی رنگ باشه)
2-گفتن اذان و اقامه ( که اینو همه می دونن)
3- بین اذان و اقامه یک دعا بکنیم یا یک قدم برداریم یا استغفر الله بگوییم.
4- قبل از حمد اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بگوییم.
5-هنگام رکوع ،اول دست راست رو روی زانو بگذاریم.
6- هنگام برخاستن از رکوع ذکر سمع الله لمن حمده بگوییم.
7-هنگام قنوت ، قبل و بعد از دعا صلوات بفرستیم که در این صورت به استجابت نزدیکتره)
8- بعد از ذکر تشهد ، بگوییم « وَ تَقَبَل شَفاعَتَه وَارفَع دَرَجَتَه »
9- بعد از سلام نماز بگوییم « اَللهُمَ صَلَ عَلَی مُحَمَد وَ آلِ مُحُمَد وَ عَجِل فَرَجَهُم وَ اَجِرنِی مِنَ النَار وَ اَدخِلنِی الجَنَة وَ زَوِجنِی الحوُر اَلعَین » (یعنی خدایا برمحمد و آل محمد درود و رحمت فرست و فرج آقا را نزدیک گردان و ما را از عذاب آتش نگاه دار و وارد بهشت کن و همسری از جنس حور العین نصیب فرما)
10-بعد از ذکر بالا و بدون رو برگرداندن از قبله تسبیحات حضرت زهرا(س) را بگوییم.
11 - سوره توحید و آیة الکرسی را بخوانیم.
12- دعای بعد از نماز خصوصا" برای دیگران .که در اینصورت ملائکه برای خود ما دعا خواهند کرد.
13- سلام دادن به ابا عبدالله (ع) رو به قبله....سلام دادن به علی بن موسی الرضا (ع) رو به سمت چپ مان که ایستاده ایم.......و سلام دادن به حضرت بقیةالله باز رو به قبله .
14- و در آخر خانمهای محترم زمانی که نمی تونن نماز بخونن ، هنگام نماز رو به قبله نشسته و 30 مرتبه تسبیحات اربعه رو بخونن به جای نماز .
قبول باشد ان شاء الله .
التماس دعا
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و جعلنا من اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه
علاقه مندی ها (Bookmarks)