با سلام و تبريک سال نو به همه شما عزيزان و همراهان هميشگي من
اول عذر خواهي مي کنم بدليل اينکه اين موضوع رو نمي دونستم کجا بايد مطرحش کنم و دوم تشکر بدليل صبر و حوصله اي که در خوندن اين مشکل من به خرج مي دهيد .
مدتهاست که موضوعي ذهنم رو بدجور به خودش مشغول کرده ، الان براتون توضيح ميدم
يادتونه گفتم من تو محل کارم به طور نگهاني با تغيير پستم مواجه شدم و حتي علتش رو هم به طور دقيق نمي دونستم ؟ دليلش کماکان برام روشن شد ، يکي از همکارهاي ( خانم ) بنده که دشمن خوني و جوني من هستن .... از روز اول ما با هم مشکل داشتيم و اين مشکل مشکلات زيادي رو براي من بوجود آورد ، اين خانوم که در نوع خودش يک زن هرزه و بي خاصيتي بيش نيست ، با اشاعه تهمت و توهين هاي غير اخلاقي به من ، به قول خودش قصد کوباندن منو داشت . وقتي که متوجه شدم ، ديدم اطراف پر شده از حرفهايي که به ناحق به من نسبت داده شده بود جز رفع تهمت و شبهات کار ديگه اي نتونستم که بکنم ، زندگيم رو زهر کرده بود !! با اينکه مي دونستم همش کار اين خانومه ، اما نمي دونستم چطور باهاش برخورد کنم که موضوع از ايني که هست بدتر نشه ، به قول مامانم ، آدم با آدم بي آبرو نبايد دهن به دهن شه !!! خلاصه سرتونو درد نيارم !! اينقدر اذيتم کرده که الان مدتهاست حس انتقام جويي شديدي درونم شعله ور شده ، تصميم دارم اذيتش کنم و همين حرفهايي رو که به ناحق به من زده رو به خودش بزنم . در حال حاضر به چيزي جز انتقام فکر نمي کنم . من بايـــــــــــــد از اين خانوم انتقام بگيرم ، فقط تو رو خدا بهم بگيد چه جوري

علاقه مندی ها (Bookmarks)