]سلام دوستان
حدود 5 ماهه که عقد کردم .خیلی همسرم را دوس دارم .فکر میکردم اون هم واقعا عاشقمه.
همسرم یکی از همکارام است.یک سال از من کوچکتره.ترم آخره دانشگاه رو دارم می گذرونه. تا قبل از خواستگاری باهاش هیچ آشنایی نداشتم.دورادور می شناختمش.روز خواستگاری از طرز صحبت کردنش و ایده هاش و اعتماد به نفسش خوشم امد و بهش جواب بله دادم.البته احساس می کردم پدرم خیلی موافق این قضیه نیست البته پدر هیچوقت مخالفت خودش رو ابراز نکرد ولی می گفت پسر پر مدعایی است.من خاستگارهای خوبی(از لحاظ مالی و تحصیلاتی) داشتم که به همه جواب منفی داده بودم فکر می کنم پدرم همسرم را با انها مقایسه میکرد..خلاصه ما با هم عقد کردیم
در طول این مدت پدرکمی برامون سخت گیری کرد مثلا در رفت و امدهامون با هم یا شب موندن من خانه آنها .
همسرم می گف پدرت داره حق ما رو ضایع می کنه تو باید حق خودتو بگیری ولی من نمی تونستم چون این رفتار ملکه ذهن پدر شده بود و قابل تغییر نبود البته این رو بگم پدر خیلی در این قضیه منطقی نبود و اصلا نمی توانستم باهاش صحبت کنم چون بلافاصله داد و فریاد راه می انداخت .من از طریق بزرگترهای فامیل با پدر صحبت کردم که متاسفانه فایده ای نداشت.
خلاصه این قضیه باعث شد همسرم فکر کنه که من قدرت حل مشکلاتم را ندارم.....
تا این که یک روز اتفاقی افتاد که حتی در مخیله ام نمی گنجید .روز عید رفته بودیم خانه شان.اونا می خواستند من رو خونشون نگه دارن و از من خواستند بمونم. من موضوع را با پدر مطرح کردم مخالفت کرد اصرار کردم ولی پدر با ناباوری سر من داد کشید.
من ماتم برده بود ....
بعد از ان همسرم با من سر و سنگین شد.خب بهش حق می دادم ناراحت باشه من خودم داشتم از غصه می مردم .پدر هم پشیمون بود اینو بهم مستقیم نگفت ولی از رفتاراش می فهمیدم..
از ان روز تا حالا همسرم با من قهره 2 روز پیش که باهاش تلفنی صحبت کردم بهم گفت دارم فکر می کنم شاید بهتر باشه ما از هم جدا بشیم چون تو ان همسری که من می خوام نیستی تو اعتماد به نفس نداری و نمی تونی حق خودتو بگیری.
الان 3 روزه با هم هیچ تماسی نداریم..تو این سه روزه من همش ناراحت بودم به خانوادم هیچی نگفتم چون نمی خوام اونا هم ناراحت بشن.البته مامانم فهمیده ولی فکر می کنه ما با هم قهریم یه قهر ساده نمی دونه همسرم بهم چی گفته....
نمی دونم چه کنم احساس می کنم همه ان دوست دارن گفتناش الکی بود منتظر بهانه بود ....
دارم از غصه می ترکم بهم بگین چه کنم؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)