نقل قول نوشته اصلی توسط sayehhaye_mah
سلام ديجيتال من گرامي

گفته بودي كه هنوز حس عشق راتجربه نكردي اينو كه واقعيت را نگفتي هان ....
بين كوه و دشت و دريا كدوم را دوست داري ؟ رنگ مورد علاقه تون چيه ؟ ماشين مورد علاقه تون چيه و چه رنگي اش رادوست داري داشته باشي ؟ چه حيواني را دوست داري و چرا ؟ وقتي به يه تابلو نقاشي نگاه مي كني اولين چيزي كه توي ذهنتون مي آيد مي شه بگيد چيه؟
در يك جمله مي توني خودت را تعريف كني .... ممنون از صبر و حوصله اي كه به خرج مي دي تا جواب دوستان را بدي
حق نگهدارتون باشه و اميدوارم شغل مورد علاقه تون را پيدا كنيد
در مورد عشق واقعیت را گفتم ؛ از عشق تعریف های مختلفی هست ولی در 90 % موارد چیزی که من دیدم این بوده که یک دختر و پسر چند ماه با هم میگردن بعد میگن ما عاشق هم هستیم بعد چند ماه یا چند سال دیگه با هم میگردن و بعد خسته میشن و جدا میشن . من اینو تا حالا تجربه نکردم ( و از این بابت خوشحالم )
اما اگر کسی عشق را اینگونه تعریف کنه که : دو نفر یک زندگی را بر اساس معیار های درست و با علاقه شروع کنند و محبت در زندگیشون جوانه بزنه و سالهای سال کنار هم باشند وعلاقه و محبت بین اونها همواره بیشتر بشه و حاصل این علاقه هم یک خانواده سالم و موفق باشه و این دونفر در سختی ها هم مثل خوشی ها در کنار هم باشند .
اینو هم تجربه نکردم ولی خیلی دوست دارم تجربه کنم .
انتخاب بین کوه و دشت و دریا سخته . من تا حالا دریای آزاد نرفتم . اما الان اول کوه و بعد دشت و بعد دریا را دوست دارم .
آبی و سبز را بیش از بقیه رنگها دوست دارم
ماشین را گفتم رنگشم بستگی به ماشینش دار ؛ اگر فراری باشه قرمز و اگر لامبورگینی باشه خاکستری و ...
سگ حیوون خوبیه . چون با وفاست و باهوشه .
بستگی به تابلوش داره مثلا وقتی به اون تابلوی سهراب سپهری نگاه میکنم که یه دشت و چند تا درخت کشیده احساس آرامش میکنم .
خودم را هم قبلا تعریف کردم .
موفق باشید .