سلام دوست عزیز
در شرکت های خصوصی متاسفانه مدیران و مسئولانشون یه مقدار که چه عرض کنم خیلی تنوع طلب هستند و هر از گاهی دوست دارند با عوض کردن نیروهای قراردادی شون یه تنوعی به شرکتشون بدن و اینکه بازم متاسفانه بی کاری داد و بیداد می کنه ، افرادی هستند که حاضرند به خاطر رفع حدودی از مشکلات مالی خود به حداقل حقوق شما کارکنند و مطمئن باشید که اون مسئول شرکت اون رو به دلایلی که گفتم به شما ترجیح میده!!
اون موقع سر شما بی کلاه می مونه همه زحمت ها و سختی ها رو شما تحمل کردید یکی تازه از راه رسیده جای شما رو می گیره !!
به نظر من کارت رو از دست نده چون این جا سابقه کار داری و به کارت وارد شدی و به کارت مسلط هستی .
این رو بدون که کسی که همه جا هست هیچ جا نیست .
در مورد مشکلاتت هم می تونی کارهایی که انجام می دی بزرگش کنی و از خستگی آه و ناله کنی یه طوری که متوجه بشه چه قدر کار می کنی و براش مهمی و در کنارش می تونی (ببخشید بد آموزی هم داره) ولی می گم چون آخرین را ه چاره است اگه دوست داشتی عمل کن:
می تونی کمی چاپلوسی شو کنی و بعضی موقع ها تعارف الکی کنی با اینکه خودت خیلی کار داری ولی می تونی به اون در کارهاش کمک کنی
و نمی دونم دیگه همین چیزها دیگه ....
شاید دلیل گیر دادنش به شما فقط این باشه که شما رو خسته کنه طوری که خودتون از اون شرکت برید. چون در غیر اینصورت به هیچ طریقی نمی تونه شما رو ازاونجا بیرون کنه (((پس کم نیارید)))
منم خودم چند وقت پیش با همین مشکل مواجه شده بودم طوری که خودش می گفت کار برات پیدا می کنم از اینجا برو. با این که خداییش هیچ کاری نکرده بودم و بهتر از همه هم براش کارمی کنم خلاصه با همین کارها مشکلم رو برطرف کردم
امیدوارم مشکلت حل شه
ولی بازم می گم به همین راحتی کارت رو از دست نده![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)