نقل قول نوشته اصلی توسط sedmammad
رویا، چرا گوش نمیدی؟!
بشین و حواست رو معطوف درس خوندن بکن. الان چیزی برای ارائه نداری عزیز.
من راه حل گفتم،این که بری و چیکار کنی. تو بازم می پرسی که چیکار کنم؟ باور کن از روی شکم حرف نمی زنم. بیش از 15 ساله که توی قسمت های مختلف بخش خصوصی دارم کار می کنم. اگر می خوای به درد بخش خصوصی که من همه زیر و بمش رو دارم می بینم بخوری، فقط درس بخون. یک لیسانسه با تمام تسلطش به زبان انگلیسی و عربی و فرانسه، و مهارتش در بکارگیری نرم افزارهای عمومی و اختصاصی رشته خودش، به هیچ وجه با یک دکترای اون رشته که تسلطی به موضوعی جز موضوع تحصیلش نداشته باشه قابل مقایسه نیست. همیشه دومی اول می شه و اولی یا اصلا توی بازی نمیاد یا اگر بیاد زیردست دومی می شه. بازار خصوصی هیچ تعارفی با هیچ کس نداره. نه رابطه، نه ضابطه، فقط آنچه در تو متبلور شده براش مهمه، علم و دانش تو! خوب تو که فرصت داری اول بشی، کمی دیگه تلاش کن، چرا می خوای اول نباشی؟ من ضمانت میدم بهت که از زمین و آسمون برات فرصت بباره. به شرطی که به همون سفتی که تا الان اومدی، از این به بعد هم بری.
تو کمی دیگه تلاش کن من لایف تایم گارانتی میدم بهت.
و یه راه میون بر هم برای رسیدن به آنچه می خوای هست. اما ترجیحا راه عادی رو بری بهتره و پربارتر.
درس بخون باباجون، تنبلی نکن!
پیروز باشید
sedmammad عزيز ، ببخشيد كه حرصتون رو درميارم
ولي آخه مگه همه ي كساني كه ليسانس ميگيرن ميتونن ادامه تحصيل بدن ؟ توي كارشناسي 30 نفر ميخوان و واسه كارشناسي ارشد 5 نفر !!!
نميخوام كلي زحمت بكشم و آخر سر مجبور شم به جاي ژنتيك و بيوتكنولوژي ، برم فيزيولوژي يا جانور شناسي بخونم !!!
مسئله ي من اينه كه از رقابت خوشم نمياد !! توان ندارم استرس رو تحمل كنم و ديگه هيچ
آخه ارشد بخوام خوب قبول شم بايد تك رقمي بشم !! مثل كنكور كارشناسي نيست كه با 1000-2000 بشه چيز خوب قبول شد !!!!
من توان تك رقمي شدن در خودم نميبينم !!!
بابا آخه اگه اين كشور ليسانس سلولي مولكولي نياز نداره ، واسه چي توي دانشگاه گذاشته ؟ خوب دكتراي پيوسته ميذاشتن تا بچه هاي مردم رو چهار سال الاف خودشون نكنن !!!
تازه بايد تافل داشته باشم ، زبان من هم خوب نيست !! البته افتضاح نيست در حد معموليه ولي اصلا علاقه اي به زبان انگليسي ندارم !!! آخه وقتي مدرك تافل ندارم چه جوري كنكور بدم ؟؟؟
درد من يكي دوتا نيست !!! اصلا از كنكور دادن نا اميدم ...