با سلام خدمت شما دوستان عزيز.
من توي يه تاپيك ديگه هم يه مطلبي رو نوشته بودم و حالا مسئله ديگه راجع به اون قضيه. خانواده فردي كه من مي خوام با ايشون ازدواج كنم همه موافق ازدواج ما هستند بجز پدرش. تمام خانوادشون خيلي دوست دارند اين ازدواج سربگيره طوري كه بعد از 2بار جواب منفي دادن من باز هم پا پيش گذاشتند. خانواده خيلي خوبي هستند ولي پدرشون دوست دارند كه پسرشون با يكي از دختراي فاميل ازدواج كنه و انتخاب من براي ازدواج از طرف خانوادشون بوده يعني خانوادشون پيشنهاد دادن و من و ايشون بعد از چند جلسه به توافق رسيديم. رضايت پدرشون خيلي برام مهمه طوري كه چندبار من با مادرشون راجع به اين مسئله صحبت كردم و گفتم من اگه بخوام عروس يك خانواده بشم دوست دارم از طرف همه خانواده همسرم مورد تاييد باشم. به نظرمن ايشون مخالفند چون طي چند جلسه اي كه خانواده اين آقا تشريف آوردن پدرشون نيومدن ولي مادرشون گفتن پدرشون خيلي سرش شلوغه. البته ناگفته نماند پدر اين آقا چون مسافرتهاي خارجي دارن سرشون شلوغه ولي خوب يه وقت كوچك نداشتن؟؟؟؟؟؟ من رضايت دو خانواده برام خيلي مهمه ولي اين موضوع منو نگران كرده. حالا موندم چيكار كنم.؟ اميدوارم شما دوستان و همچنين مشاور محترم راهنماييم كنيد. با تشكر