صدف جان اين رو بگم كه به نظر مياد ايشون اصلا آمادگي براي ازدواج رو نداره ...
به قول خودت بچه است ...منظورم از بچه گي اين نيست كه چيزي نميفهمه منظورم اينه كه فكر نميكنم كه اون الان بخواد به زندگي و مسئوليت و ازدواج و ... فكر بكنه ، ميخواد زندگيشو بكنه !!! يعني عشق جووني ، يعني گردش ، تفريح ، با دوستان بودن و ... فكر نميكنم دلش بخواد توي اين سن مسئوليت بزرگ زندگي رو بپذيره يا خودشو محدود كنه !!!
حالا فكر ميكني يه دوستت دارم گفتن اون چيزي رو حل ميكنه ؟ يه دوستت دارم بگه و تو بيشتر از 5 سال الاف بشي ؟
شما از ايشون چه توقعي داري ؟ اون الان فقط به عنوان يك همكلاسي به تو نگاه ميكنه و تو هم همينطور باش ، البته شايد(اونم شايد) به عنوان همسر به تو فكر كنه ولي واسه الان نه واسه زماني كه موقع ازدواجش شد ، البته اگه تا اون موقع تغيير نكرده باشه!!! ببين ، اون اگه از تو خوشش بياد و تورو بپسنده ، موقع ازدواجش كه شد ، مياد سراغت ، و خيلي هم كار خوبي ميكنه كه الان بهت اين رو نگفته
البته ميدونم هرچي ما بهت بگيم تو بازهم حرف خودت رو ميزني ولي ما بر اساس تجربه و چيزهايي كه زياد ديديم برات ميگيم
شما رابطه ات رو خيلي كم كن !! حالا چيكار داري كه چيكار ميكنه ؟ حالا بره با خواستگارت صحبت كنه ! چه فرقي به حال شما داره ؟؟؟
بلاخره اگه بخوادت سر صحبت رو باهات باز ميكنه !! و حرفش رو ميزنه !! ( گرچه بين حرف و عمل خيلي فاصله است ) ولي شما كه خيلي اصرار داري كه بدوني دوستت داره يا نه ! اين كار رو بكن ، اصلا درستش هم همينه ! رابطه ات رو باهاش سرسنگين و كم كن !! خودش اگه ناراضي باشه باهات صحبت ميكنه و .... حد اقلش اگرهم واسه ازدواج تورو بخواد ، ديگه اينقدر دست دست نميكنه ، و ميفهمه تو اونقدرها هم دردسترس نيستي و ممكنه كه واسه خواستنت دير بشه ...
به هر حال اصل اينه كه از طريق خانواده اقدام كنه ... يه دوستت دارم گفتن نه چيزي رو حل ميكنه و نه آينده ات رو تضمين ميكنه
موفق باشي