BABYعزیز
از راهنماییهایت ممنونم.همونطور که گفتم شوهر من خودش را خیلی خیلی کامل و بدون ایراد می بینه.کلا فکر میکنه هر کاری می کنه و هر نظری داره درسته.میگه:" در خانواده تو زن سالاری حاکمه.تو هم عادت کردی و تو فرهنگ ما همچین چیزی نیست".
در صورتی که در خانواده من نه مرد سالاریه نه زن سالاری تفاهم سالاریه.اصلا مرد و زن سالاری مفهوم نداره.دلیلش هم اینه که مثلا مامانت از بابات می پرسه کجا میری یا کی میای و....در صورتی که اینها اصلا دلیل زن سالاری نیست و به نظر من بین زن و شوهر طبیعیه و حالت دوستانه داره.
مثلا 12 شب تا 2 نصفه شب میره بیرون .حتی در این موارد هم من حق ندارم بپرسم (دوستانه)کجا میری ؟
یا میگه در فرهنگ من زن با شوهرش به هیچ وجه در مورد مسایل زناشویی حرف منی زنه.در صورتی که این مساله هیچ ربطی به فرهنگ نداره و نظر شخصی اونه.و امتال اینها
به قول شما اختلاف فرهنگی اصلا مساله ای نیست که تا این حد مشکل ساز بشه.چون من از اول هم سعی کردم نظراتش را رعایت کنم. مثلا تحت هیچ شرایطی دیگه نپرسیدم کجا بودی وهمینطور در مورد بقیه مسایل.
اما اینقدر قدر نشناسه که هیچ چیز را ندیده و حالا که دیده من روی حرف زدن و آشتی حساسم و میخوام زودتر فاصله ها از بین بره میخواد حسابی از موقعیت استفاده کنه.همونجور که گفته بودم چند شب پیش گفت باید دندون خانوادتو بکنی .ولی من تحت هیچ شرایطی نمی تونم این کارو بکنم حالا به هر قیمتی تموم بشه.چرا این کارو بکنم؟چون خانوادم تو رندگیمون دخالت میکنن.در صورتی که خدا شاهده خانواده من اصلا اهل دخالت در زندگی ما نبوده ونیستن.
خودتو اصلاح کن یعنی هر چی من میگم باید باشه و کاملا گوش به فرمانم باشی.مثل 100 سال پیش .شاید اون موقع هم روابط زن و شوهر ها این طور نبوده.خانوادش مثل خودش همیشه کاراشون درسته و من باید هر چی میگن و میکنن رو ذرست بدونم و هیچ اعتراضی نکنم.در صورتی که فرهنگ پایینی دارن.
به هر حال میخواد از آب گل آلود حسابی ماهی بگیره. ولی من هم نه دیگه کاری میتونم بکنم و نه میخوام بکنم. چون وقتی که گفتم باشه مطابق فرهنگ تو عمل میکنم بازم گفت:نه من باید مطمئن شم تغییر کردی بعد حرف می زنم.
من هم تا جایی که بتوانم صبر می کنم.شاید خودش خسته شود.شاید هم نه.نمی دونم.
در آخر شاید لازم باشه بدونید تحصیلات من فوق لیسانس و او لیسانس است ولی با اینکه حدود 6 ماهه مدرکمو گرفتم به بهونه اینکه بچه کوچیکه و باید 2 سالش بشه بعد بری سر کار نگذاشته سر کار برم.
در شرایط سخت و بحرانی زندگیم هستم. برایم دعا کنید و اگر نظر و راهنمایی دارید بفرمایید.بی نهایت ممنونم