سلام آقای سنگ تراشان ؛
مطالب بسیار مفیدی را ارائه کردید که جامع و اصولی بودند و بحثی درش نیست .
اما در قسمت نهم فرمودید : "همچنین ظرفیت سنجی افراد، نخستین گام ارتباط با آنها مخصوصا وقتی نیاز به انتقاد وجود دارد، می باشد. شما با کودک، نوجوان، میانسال، پیرمرد، تحصیل کرده، مذهبی، روشنفکر، متعصب، دختر ، پسر، منطقی ، احساسی و ...، نمی توانید با یک شیوه وارد تعامل و انتقاد و ... شوید، پس ارزیابی دقیق منجر می شود که تیرهای آگاهی خود را به خطا پرتاب نکنید و آب در هاون نکوبید. اگر تصور می کنید فردی قبل از بحث موضع خود را تثبیت کرده است. پس بدانید انتقادهای شما جز اتلاف وقت برای شما به همراه ندارد."
این دقیقا همان مطلبی بود که بنده در اولین پاسخم به طاهره اشاره کردم ولی چون از زبان بنده بوده احیانا گسترده کردن بحثه !! ولی اگه شما بگید عین بحث !!!!!!!!!!!!؟
در ضمن ما اینجا برای به دیگران یاد دادن نیامده ایم ( لا اقل من اینطوری اومدم ) بلکه برای یاد گرفتم اومدیم پس انتقاد از خود شخص هم ایرادی نداره ( بازم میگم لااقل در مورد خودم این حس رو دارم ) . پس اگر دوستان کل زوایای شخصیت بنده رو مورد نقد قرار بدهند ( نه توهین!!! ) منو مدیون خودشون کردند . همون طور که بنده قبلا از انتقادات خودتون و طاهره کاملا استفاده کرده ام و منتظر بقیه ی انتقاداتتون با هر لحنی هستم .
این شعر هم فکر میکنم نکات آموزنده ای داشته باشه :
^^^^^^
نويسنده را بايدی چهار چيز
دل و دست و وجدان و افکار تميز
اگر آنکه نا پاک شد اين چهار
ز نا پاکی صاحبش شک مدار
قلم چون گرفتی دو رويی مکن
غرض ورزی و کينه جويی مکن
قلم گير و همچون قلم راست باش
نه هر کس خيال کجت خواست باش
قلم گر خلاف ره مردم است
قلم نيست ، نيش دُمِ کژدُم است