آخر این کل کل کردن ها به کجا می خواهد منجر شود؟؟؟؟!!!!
بنده به مدیر ارجمند تالار پیشنهاد دادم که این بحث و کلا بحثهای اعتقادی را ببندند و این تالار به وظیفه اصلیش که همانا *همدردی* است،برسد.
این همه وقت و نیرو و احساسات منفی را چرا باید در چنین موضوعات تنفربرانگیزی خرج کنیم؟؟؟؟مثلا می خواهیم پوزه هم را به خاک بمالیم یا *عقده حقارتمان** را در لابلای واژگان و سخنان اعتقادی که به هر حال مخالفینی هم دارد،می خواهیم جبران کرده یا اینکه خودمان را اثبات کنیم؟؟؟؟یا سخن حق بگوییم؟؟؟؟حکم صادر کنیم؟؟؟؟تبلیغ موارد خاصی را بکنیم؟؟؟؟
[دانی،علیرضا،امید،سمیرا،مع شوق همینجاست،مدیر گرامی،ستاره،بهاره،psy133،اعت قاد،طاهره و کسی مثل هیچکس] و همه همراهان و همدردان خوبم،بیایید و این بحث را همین جا ببندیم.به هر چیزی یا کسی که می پرستید یا قبول دارید . . . . .
آخر درست است که مثلا من و سمیرا به هم بپریم!!!؟؟؟؟یا دانی،این همه وقتش را صرف کپی کردن حرف دیگران نماید؟؟بابا جان ول کنید،دیگر!!!!هرکی چادریه یا حجاب را می پذیرد،خوب بپذیرد و هرکس هم نمی پذیرد،خوب نپذیرد.
مدیر ارجمند تالار همدردی،دوست من،سرور من،عزیز من!!!!آخر از شما بعید است؟؟؟شما با حذف این جور موضوعات،می توانید آن را کنترل کرده و به جو تعاملی و مثبت تالار را بیافزایید.
آخر این درست است که من بیایم و اعتقادات همراهانی را که باوری سوای من را دارند،زیر سؤال ببرم و آنها را برآشفته و خودم را *بده* کنم؟؟؟؟آنها به باورشان خو کرده و با آن آرامش دارند و من هم ایضاً.بعدشم نسبت به هم اول موضع گرفته و سپس کینه بورزیم.آیا این مجادلات و *جنگ هفتاد و ملت* سودی دارد؟؟؟؟؟؟؟آخر کجایش خوب است؟؟؟؟؟مردم جهان همه شان هم نمی توانند این مسایل را حل کنند،چون هرکس یا گروهی یک جوری می اندیشد.
همه این حرفها را هم که همه خوب می دانیم!!!!جان هر کی دوستش دارید،ول کنید این حرف مفت زدنها را؛؛؛؛