شاید دخترای خوشکل از نظر جنسی فعال تر نباشن، اما چون خواهان بیشتری دارند، احتمال این که به سمت این مسائل بروند بیشتر است...
شما به این فکر نکن که ممکنه اون تنها بشه. مسئله کوچکی نیست. نمی شود فداکاری کرد یک عمر پشیمونی رو به دوش کشید. اگر بتونید به یک کارگاه ازدواج بروید، خیلی از مسائلی که تا به حال بهشان فکر نکردید، برایتان سؤال می شود و این باعث می شه دقت نظرتان بالا بره.
در مورد خواستگار و دوست هم به نظر من بستگی به طرف داره، می شه با خواستگار هم صحبت کرد، آشنا شد و اون وقت اون هم یه دوست می شه. در هر صورت ازدواج بدون آشنایی اشتباهه. (به نظر روانشناسان مدت 9 ماه تا 1 سال لازمه)
اگر فردی خیلی به کسی علاقه نشون بده، معمولا این علاقه هم 2 طرفه می شه، چون با دیدن محبت، مهر در دل جا می گیره. البته استثنا هم وجود داره. من فکر کنم اگر ببینم فرد مناسبی نیست اما علاقه نشون می ده، ازش دوری می کنم تا بهش دل نبندم. بر عکسش هم وجود داره، دختران وقتی به کسی علاقه دارند که بهشون بی توجهی می کنه، می تونن با سیاست این علاقه رو در اون هم ایجاد کنن و حتی کاری کنن که اون طرف اولین بار این علاقه رو ابراز کنه! همه این امکانات بستگی به این داره که هر 2 طرف چه جور آدمایی باشن... کلا در ابتدا اگراز طرف بدت نیومد، علاقه می تونه کم کم ایجاد بشه، اگر عوامل اون بالقوه باشه... دختر و پسر هر دو باید برای یافتن و جلب نظر فرد دلخواهشون تلاش کنن. نوع تلاششون فرق می کنه. معمولا در انتها آقایون انتخاب کننده هستن، اما ممکنه پشت پرده دختر مسبب اون باشه. پس انتخاب کردن و انتخاب شدن میتونه رابطه تنگاتنگ و پیچیده ای داشته باشه...
در مورد رابطه جنسی هم فکر می کنم به خاطر آسیب پذیری دختران، کمتر به این کار دست بزنن، اما هوس، لذت و اشتباه، زن و مرد نمی شناسه. شاید هم قبلا که رابطه داشته اند، به هم علاقه مند بودن و بعد از رابطه تنفر ایجاد شده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)