من اگه تصمیم ازدواجمو نگیرم دیگران برام میگیرن نگید سن ازدواج نیست توی خانواده ما دختر نهایت تا 22 میمونه الان انبوه خواستگار دارم که دارم رد میکنم....از امریکا از استرالیا از دبی از ایران همه و همه....من سعی میکنم خودمو پیدا کنم..
من خواستگارایی الان دارم که همه ارزش هایی که همه فکر میکنن رو دارن ولی نمیشه............دوستام میگن جای من بودن و این خواستگارارو داشتن با یکی نه با چندتاشون ازدواج میکردن...
نازنین جان من کاملا با راهنمایی شما موافقم و من باید خودمو پیدا کنم ولی از نظر مادی که میگید من 19سامه و الان توی یه شرکت که دوران دبیرستانم ان جا کار تایپ میکردم مشاوره میدم عنوان کاملی ندارم ولی قراردادها زیر نظر منه یه جوری سخنگو شرکت هستم بچه ها مسخره میکنن میگن خانوم الهام...چون خیلی زبون بازم و مدیر شرکت میگه اگه روز باشه طرفت رو قانع میکنی شبه...هر فصل یه بار میرم japanچون شرکت نمایندگی از اونجاس از نظر استقلال مالی ماهی حداقل 800-900 تومان در امده با پس اندازه سابقم خونه توی کرج خریدم و دارم اجاره میدم داییم مشکلات مالی کارخونش پیدا کرده اولین کمک مالی من بهش کردم من از نظر جایگاه اجتماعی و مالی کم ندارم ولی شما درست میگید شاید من باید بیشتر به خودم فکر کنم ولی هر چه قدرم فکر میکنم از این همه زحمتی که کشیدم حرص میخورم......اگر هم دنبال کسی هستم که جایکاه اجتماعی بالایی داشته باشه بخاطر همینه....

علاقه مندی ها (Bookmarks)