به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 01 اردیبهشت 05 [ 14:39]
    سطح
    40
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsOverdriveVeteran
    تشکرها
    41

تشکرشده 22 در 10 پست

Array
    سلام

maryam123 ، فرمودید که به همسرم بگم فعلا کار نکنه ..
    همسرم کلا هیچ وقت کار نمی کرده که بخواد الان کار نکنه و کل کار کردنش الکی بوده . هر دفعه یک سری طراحی معماری تو اینترنت می دیده و می گفته خودش انجام داده ....

در مورد اینکه بخام برم ببینم دقیق چه بیماری دارم ، فعلا اصلا شرایطش رو ندارم . کار ما خیلی ریسک داره . از برج 8 تا برج 12 برای خرید بخاری باید ماهی 4 میلیارد باید چک پاس کنیم . اگه نتونیم بفروشیم هم هیچ سرمایه ای نداریم جز فروش خونه هامون . بنابراین فعلا تا 6 ماه دیگه فقط روی فروش مغازه تمرکز می کنم ..

یه خوبی آفانتازیا این هست که بیشتر از بقیه آدم ها در زمان حال زندگی می کنی . گذشته و آینده نمی تونه خیلی اذیتت کنه . اگه آفانتازیا نداشتم احتمالا با کارهایی که خانومم بام کرده و یادآوری اون ها در ذهنم، حالم خیلی بدتر بود .

واقعیت خیلی از لحاظ روحی به هم نریختم ... فقط دیگه نمی خوام به کسی سواری بدم . هر چی تو این مدت بوده به نظرم کافیه . هیچ علاقه ای هم دیگه به همسرم ندارم .

در مورد اعتقادات که پرسیدید ، من اعتقادات مذهبی ندارم . وقتی که خواستگاری رفتم به همسرم گفتم که نماز نمی خونم . ایشون هم گفت نماز نمی خونه . بشون گفتم که به حرف این روحانی ها اعتقادی ندارم .ولی خب بیشتر حرفی نزدم . کلا به نظرم اینا مسائل شخصی هست . شما شاید الان یه اعتقادی داشته باشی و هفته دیگه تغییر کنه .
    اما خب ایشون مشخصه یه اعتقاداتی داره . الان یه موقع هایی نماز می خونه یا مراسم مذهبی مثله روزه می ره . کلا در مورد اعتقادات باش حرف نزدم .

student2 پدرش جانباز اعصاب و روان هست و مادرش هم مشکل قلبی شدید داره . اگه بخوام بگم باید به خانواده خودم بگم . گفته اگه به خانواده خودم یا خانوادش بگم خودش رو می کشه یا گفته می ره خونه پدرش و بی خیال بچه ها می شه و .....

در مورد بحث خیانت ، واقعا نمی دوم چی بگم ....
    وقتی می تونسته این همه مدت ، انقدر منو اذیت کنه .... یعنی مشخصا هیچ علاقه ای توی این 6 سال به من نداشته .....
    پس شاید اون چیزی که فکر می کنم از بچه شنیدم درست باشه ...
    اما اینکه همچین آدم زرنگی هست ، اگه کاری هم کرده باشه خیلی زرنگه و راحت نمی تونم مچش رو بگیرم ...
    به ذهنم رسید که در خونه یک میکروفون جاساز کنم ..

دیگه هیچ چیزی ازش بعید نیست . هر کاری شاید کرده باشه ....فکر کنم خیلی از زن هایی که به مردهاشون خیانت می کنند ، این کارایی که همسرم بام کرده رو با شوهرشون نکرده باشن ...

حتی چند بار به من گفته حاضر هست مهریه اش رو هم ببخشه ، فقط من دروغ هایی که بم گفته رو فراموش کنم ... البته شاید هم الکی این حرفو زده . چون می دونه من نمی گم بش مهریه اش رو ببخشه ....
    اما مهریه اش به چه درد من می خوره . فوقش دادگاه هم بره ده ساله پرداخت می کنم و چیزی نمی شه ...
    ویرایش توسط hasan575 : پنجشنبه 30 شهریور 02 در ساعت 16:56

2. کاربر روبرو از پست مفید hasan575 تشکرکرده است .

maryam123 (جمعه 31 شهریور 02)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)