به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1928

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss seven نمایش پست ها

سحر عزیزم واقعا خوشحال شدم که تو هم از این زمینه ها خوشت میاد مثل من البته کسی نیست که رموز جهان رو دوست نداشته باشه بدونه ، مثلا من گاهی توی فضای مجازی درباره این چیزا کلیپ گوش میدم مثلا عجایب مثلث برمودا یا اهرام مصر و لوازم تسخیر شده و یا موجودات ماورایی خیلی جالبن و هنوز کسی نتونسته علتش رو کشف کنه .

من میگم یه تاپیک بزنیم مخصوص این چیزا و صحبت کنیم همه با هم البته اینطوری شاید بر خلاف رویکرد تالار باشه .نمیدونم ولی اگر امکانش باشه خیلی خوبه .
    خیلی خوبه تاپیکای علمی آموزشی داشته باشیم، باعث میشه درباره موضوعات خاص بیشتر بدونیم، ولی خب زمینه هاش متفاوته و اول لازمه ببینی در مورد چی میخوای بدونی. ( اگرچه یچیزایی مثل نجوم درصد قابل توجهی آماتور هستن و میتونن راحت اطلاعات رو در اختیار عموم قرار بدن ) اما منظورتو متوجه ام چی میگی، من خودمم در این زمینه ها کتاب مطالعه میکنم، مستند میبینم، مجله میخونم، سرچ میکنم و ... ( حالا ببینیم چی میشه ).

یه مسئله مهم برای افرادی که به این موضوعات علاقه مندن اینه که لازمه با آگاهی یک خط باید بین واقعیت و دروغ بکشن. مثلا بیشتر پیجا برای بازدید و لایک بیشتر دروغ + خرافات و ... رو چاشنی موضوع میکنن و به خورد مخاطب میدن. واسه همینه خیلی ها فکر میکنن چنین مطالبی وجود نداره یا زاییده ذهن هست. یا حتی ازش میترسن و روی روانشون تأثیر منفی میذاره .

حالا مثلا میتونیم تو بخش آموزشی تاپیک نجوم داشته باشیم چون من خودم تو این زمینه میتونم مطلب بذارم.

اما مطالبی که بصورت مستندهای ماورایی هست اینا ابزارهای مختلف رو برای سنجش صحت تصاویر و مطالب ندارن و فقط یه مستندی ساختن و وارد رسانه کردن. از طرفی توصیه نمیکنم این دست کلیپا رو ببینی چون اینا در درازمدت اثرات منفی روی روان داره و تحریف واقعیت هست.

: ❤️
    دوستان گرامی ؛

لطفا، انجمن آموزش استفاده از تالار همدردی را مطالعه بفرمایید.

2. کاربر روبرو از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده است .

miss seven (یکشنبه 03 مرداد 00)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)