به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 173

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 21 بهمن 04 [ 16:30]
    سطح
    75
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 358
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    125

تشکرشده 552 در 282 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط gholam1234 نمایش پست ها
    سلام حیات خلوت.

2- اشتغال خانم بعد از ازدواج چه محاسن و چه معایبی میتونه داشته باشه؟ شما خودتون راضی هستین؟

3- چرا مدینه فاضله مردا و زنا داره کم کم عوض میشه؟ این خوبه؟
    توضیح: مدینه فاضله خانما: کار خوبی بتونم پیدا کنم و فعالیتهای اجتماعی م رو گسترش بدم (حتی با وجود بچه و شوهر). و بچه و شوهر هرگز نبایستی مانعی در برابر نیل به خواسته هام باشه. در واقع این آیتمها در حال حاضر ارزش هست برای اکثر خانما و مرتبه این ارزش خیلی خیلی بالاس. ارزش کارهایی مانند رسیدگی به منزل و امور فرزندان و ... عموما در سطح بسیار پایینی قرار میگیره و معمولا خیلی ذوق و شوقی برای انجامش وجود نداره.
    مدینه فاضله مردها: بتونم لنگها رو بندازم روی هم و بیکار باشم توی خونه. پول هم همینجوری بیاد خودش!!!

4- وظایف مرد و زن در زندگی مشترک چیست؟ اینکه بگیم مرد یه سری وظایف داره و زن یه سری وظایف دیگه، این نگاه جنسیتی هست به مرد و زن در بجث ازدواج؟؟؟

5- مرد یه خانم رو بر اساس جاذبه های جنسی انتخاب میکنه و یه زن نیز یه مرد رو بر اساس حمایت اقتصادی و مالی انتخاب میکنه. با این گزاره موافقین؟

6- با انتقاد ازتون چجوری برخورد میکنین؟ سریع موضع میگیرین و میگین من هیچ مشکلی ندارم و اونی که مشکل داره خود شما هستین؟!!!

7- اعتقادی به خواستگاری سنتی دارین؟ وضعیت تاهل خودتون چجوریه؟ و بصورت سنتی ازدواج کردین؟ اگه آره، چه توصیه هایی دارین در این باب؟

سلام
    با عرض معذرت
    یکمی بی حال شدم و بی حوصله

1. سوال اول رو دقیق نمی دونم ولی به نظرم منظورت افرادی هست که شخصیت باثباتی ندارن

2. من تا وقتی مسئله بچه ها نباشه راضیم ، البته ساعت کاریم کمه ....اما اینکه مردها انتظار دارن کل حقوق رو بهشون بدی و انتظار چیزی نداشته باشی یه مقدار مسئله رو پیچیده می کنه

3.هر کسی یه آرمانی داره ولی اگه آرمانهامون تناسب نداشته باشه سازگاری سخت میشه ....متاسفانه این مسئله به تربیت برمیگرده که دخترها کارخونه رو انجام میدن و پسرها نه ..قبلترها پسرها کارهای خارج منزل رو در معیت پدر بودند که الان حذف شده و روز به روز با عرض معذرت تنبل تر میشن (اطراف من که همه همینن)

4.نه نگاه جنسیتی نیست وظایف باتوجه به ویژگی هاست .من با وجودیکه کارمندم از اینکه همسرم تو خونه کار کنه متنفرم فقط کارهای مردونه ..جالبه شوهرم از اون قشر مردهاست که به کار خونه علاقه داره

5. به نظرم نه ....پسرهای زیادی دیدم که فکر پول دار بود نهمسر آینده هستند اینکه شغل خوبی داشته باشه و....و دخترهای زیادی دیدم که علاقمند به پسرهای خوشگل
    و میشه گفت بیشتر افراد مشمول همون گزاره شما هستند

6.من هیچ مشکلی ندارم !!!!!!!!!!!!!

7.سنتی ازدواج کردم، به نظرم سنتی و صنعتی با هم خوبه .....سنتی که با آشنایی طولانی باشه ..من خودم ازدواجم خیلی هول هولکی بود از روز آشنایی تا عقدم 40 روز هم نشد

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه 123 نمایش پست ها
    سلام حیاط خلوت عزیز

1- به نظر شما رفتار زن و شوهر با همدیگه وقتی بچه دار میشن، فرق می کنه؟ چه فرقی؟
    2- سر چه مسائلی در تربیت بچه، با همسرتون توافق ندارین؟ چطوری حلش می کنید؟
    3- قبل از بچه دار شدن باید سر چه چیزایی به توافق رسید؟
    4- بهترین لحظه زندگیتون چی بوده؟
    5- آخرین کتابی که خوندین؟ و آخرین کتابی که برای فرزندتون خریدین؟
    6- آیا برنامه ریزی روزانه دارین؟
    7- ورزش می کنید؟
    8- چندتا از کاربردی ترین نکته های خونه داری که خیلی به دردتون خورده میشه بگین؟
    9- اگه شاغل هستین برنامه ریزی مالیتون با همسرتون چطوره؟
    10- اگه همین الان 50 میلیون به شما بدن چیکارش می کنید؟
    سلام

1. بله من و همسرم همش داریم دعوا می کنیم چون انتظارهای غیرمعقول از بچه ها داره

2.متاسفانه نتونستیم حل کنیم .همسرم انتظار داره هنوز حرف از دهن بیرون نیومده بچه سریع کار رو انجام بده

3.خیلی چیزها اولش پذیرش اینکه این موجود یه بچه اسسسسسسسسسسس و نمیتونه مثل ما رفتار کنه

4.لحظه ای که بعد از 2 ماه زندگی در منزل مادرشوهر (در زمان عقد) خودمون خونه مستقل گرفتیم و از سرکار رفتم خونه خو.دمون هرگز فراموشش نمیکنم ....داشتم میرفتم خونه تو جوی کنار خیابون صدای شرشر آب میومد و هوای خنک وووووو...

5.رهش از امیرخانی ، من خودم کتابدارم اصولا کتاب نمیخرم از کتابهای کتابخونه برای بچه ها کتاب میبرم

6.به صورت ذهنی

7.گاهی که جوگیر بشه یا ناراحت باشم

8.لیمو رو میخواین بریزین تو خورشت حتما دانه ها و اون پوست بالای لیمو که گره داره رو بردارین تا خورشت تلخ نشه ، یه سیب زمینی رو بندازین تو قیمه تا لعاب بندازه

9.کل حقوق در اختیار همسرمه ...تازگی ها برای خودم پس انداز مخفی دارم که هنوز به 2 ملیون هم نرسیده

10. یه گیمینگ میخرم برای پسرم
    ( کی میدید 50 تومنو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط طنین باران نمایش پست ها
    سلام حیاط خلوت عزیز

1_ بهترین درسی که از همدردی گرفتید چی بوده؟

2_ خودت را در سه کلمه یا یک جمله توصیف کن‌

3_ چرا اسم‌حیاط خلوت رو انتخاب کردی؟

4_ آن چیزی که در مورد خودت میخوای تغییرش بدی چیه؟

5_ از سیاست های زنانه در زندگی زناشویی چند موردشو یادمون بده

6_ عصبانی میشی ؟ چطور کنترل می‌کنی؟

7_ اخرین باری که خندیدی و آخرین باری که گریه کردی کی بوده و به چه علت؟

8_ اگر یک روز به پایان زندگی شما مانده باشه چه کاری میکنید؟

9_ شخصیت محبوب شما کیه؟

10_ چند خط وصیت نامه بنویس

1. زندگی کردن ، اینک هر زن و شوهر در یه جبهه هستند نه در مقابل هم ، و رفتار درست با بچه هاااا

2. یه مهربون خلاق که گاهی غرغرو میشه

3.اسم بلوتوثم بود خیلی دوست دارم حیاط خلوت رو ..جای دنج خونس

4. کمتر فکرهای بی خود کنم و کمتر ذهنم رو درگیر مسائل گذشته کنم

5. خداییش زیاد بلد نیستم ....فقط میدونم یه مقدار که با خانواده همسرم خوب باشم اونم باهام خوبه

6.زیاد .....آشنا یباشه و رودبایتی نداشته باشم : مرده و زنده طرف رو آباد می کنم ...البته الان هر سری کمتر میشه ..غریبه باشه : تیکه می اندازم و خودخوری می کنم

7.امروز صبح یه خبر دیدم که یه مادر بعد از 7 سال هنوز دنبال بچه گمشده اش میگرده گریه کردم برای دل بی قرارش ، دیروز هم کلی با بچه های کتابخونه که اومده بودند کلاس قصه خوانی خندیدم

8. با بچه هام خوش می گذرونم کلی بستنی میخورم

9. گوهر خیراندیش ..فک کنم پیر شم اخلاقم کپ اون بشه ...مهربون گاهی عصبی و گاهی فحش های بامزه ....

10.وصیت می کنم پسرم مثل الان که دخترمو دوست دارم تا آخر عمرش هواشو داشته باشه ..روی قبرم هم به جای سنگ یه درخت میوه بکارن
    ویرایش توسط حیاط خلوت : یکشنبه 13 تیر 00 در ساعت 08:50

2. 2 کاربر از پست مفید حیاط خلوت تشکرکرده اند .

gholam1234 (یکشنبه 13 تیر 00), فرزانه 123 (دوشنبه 14 تیر 00)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)