سلام صداقت خانوم
خانوم خانوما اين كه اشتباه شما اين بوده كه فاصله فرهنگي رو نفهمي خوب تكرارش چيزي رو درست نمي كنه.اما مي تونيد ياد بگيريد كه به هر حال اين اشتباه يكجورهايي تو زندگيتون اثر گذاره و شما بايد به خودتون كمك كنيد براي كم اثر شدن اين اثر فاصله فرهنگي. چيزهايي هست كه اينجور مردها خيلي بهش حساسند مثل مسائل غيرتي و ناموسي و نوع نگاه به مردهاي ديگه و... پس رو اينها نمي توني مانور بدي و بهتره ندي.ديگه همسرته. اگر قصد داري با همسرت زندگي كني چي مي شه آرايش نكني؟ بهتره اون چيزهاي خوب رو از تو ياد بگيره.اگر اين همه مزخرفات از پدرش ياد گرفته!!! بهش مهربوني كن ولي اين رو بيشتر به صورت احترام بذار متوجه بشه. حالت التماس هرگز حرفهات نگيره. الان قهري؟ يك يادداشت اون رو دگرگون مي كنه"البته اگر به درد زندگي مشترك بخوره" يادداشت رو جلوي آينه بذار" سلام.جواد(اسم همسرتون) زيباترين آرزوم اين بوده كه از بودن كنارتو از آرامش گرفتن در كنارت از بوسيدنت وبوسه هات واز تو آغوش تو بودن به اوج خوشخبتي برسم.عجيبه برام و دردناك كه براي بهترين من اينقدرخوشبخت شدن من تلخ شده ؟
دوستت دارم"صداقت""
اين رو يك جايي بگذاريد در جلوي چشمهاش و عكس العملش رو نظاره گر باشيد. من تصور مي كنم دادن حسي مثل اين اون رو به خودش مياره. شما واكنش اون رو بررسي كنيد و بعد اگر اومد سمتتون درد دلهاتون رو طوري كه كوچكترين توهيني توش نباشه بگيد. بگيد همه اينايي رو كه الان به ما گفتيد. بگيد دوستش داريد و نمي خوايد از دستش بديد. بگيد ازش مي خوايد براي حفظ حرمتها براي اينكه تا هميشه قلبتون براي اون بتپه نيازمند اين هستيد كه همسرتون به نيكي از شما ياد كنه ونه با توهين . با شما به مهربوني صحبت كنه و براش از اين بگيد كه من پناه تو رو غرور تو رو و مهربوني تو رو مي خوام ....
فقط مواظب باشيد توهين نكنيد و در آخر به اون بگيد كه دوست دارين زندگي قشنگي رو با هم تجربه كنيد.بگيد عاشق اين هستيد كه براي اون بهترين همسر باشيد و براي اين نياز مند اين هستيد كه روز به روز جواد رو بيشتر دوست داشته باشيد. دوست داريد خودتون هم براي بهتر شدن زندگي تلاش كنيد. و ازش بخوايد كه كمكتون كنه.بپرسيد چي از شما مي خواد و انجام دادن چه كاري اونو آرومتر مي كنه. همين
موفق باشيد

علاقه مندی ها (Bookmarks)