سلام جناب wisdom
ممنون افتخار دادید توی صندلی داغ من شرکت کردین.
۱- اگر بی خدا، ولی اخلاق مدار باشه، تلاشی برای اثبات خدا بهش نمیکنم.
اگر بی خدای بی اخلاق باشه هم باز تلاشی برای اثبات وجود خدا بهش نمیکنم. ولی برای رفع بی اخلاقی هاش، اگر در توانم باشه تلاش میکنم.
من خودم تعریف و ارتباط درست حسابی با خدا ندارم. به خاطر همین اثباتش کار من نیست.
۲-مهمترین معیار به نظر من مشابهت فرهنگ خانوادگیه. اگر در این مورد تفاوت فاحش وجود داشته باشه، کلا ارزش فکر کردن و بررسی بیشتر وجود نداره. چون فرهنگ خانوادگی مثل ریشه ی انسانهاست و واقعا توی زندگی خواهر و برادرام دیدم که ازدواج پیوند دو تا خانوادست، نه فقط دو نفر.
۳- بچه دار شدن توی این شرایط اقتصادی واقعا هم ترس داره. فکر تربیتش هم واقعا ترسناکه و توی این جهان کنونی, تربیت بچه واقعا کار سختیه.
اما اینکه من بچه دوست دارم، به خاطر شاید خودخواهی خودمه.. چون با بچه ها حس خیلی خوبی دارم و اینکه مواظبشون باشم، بهشون برسم و ... حس ارزشمندی و مفید بودن و معنی دار بودن بهم میده. و البته برای بچه ها دلم ضعف میره و معمولا هم ارتباط خوبی باهاشون دارم. خوب میتونم باهاشون بچه بشم. دنیای پاکشون هم خیلی بهم ارامش میده.
وای خدااا، یعنی بچه نی نی ها که دیگه هیچی، همین ادم یه بوشون کنه،به دنیا و عمر ادم می ارزه به نظرم.
۴-اره. فکر کنم زیاد شده کسی دلش ازم بشکنه. زیاد توی از دل دراوردن مهارت ندارم متاسفانه.
۵-واژه مرگ.... گاهی رهایی از سختی ها... گاهی ترس از بی ثمر مردن.
۶-به اینکه خوابی ببینیم و طبق اون اتفاقی در اینده بیفته، نه چندان.
ولی به نظرم جنس خوابهای هر کس، بستگی زیادی به جنس روح و روحیاتش داره و قابل تفسیر از لحاظ بررسی روحیات و دغدغه های شخص هست.
۷- دروغی که بتونه یک اختلاف رو به صلح تبدیل کنه.
توی وقتایی که مامان باباها با هم قهرن، خیلی به کار میاد.
۸-تنهایی نه. ولی با همکاری دیکران، بله.
۹- کتاب زیاد خوندم. ولی اخیرا حس میکنم از همشون بدم میاد! به خاطر همین برام سخته جواب این سوالتون. قبلا کتاب وضعیت اخر، مائده های زمینی، کیمیاگر و ... رو دوست داشتم.
الان از خوندن شعر شاعران قدیم، بیشتر لذت میبرم. مثلا اشعار سعدی، پروین اعتصامی، حافظ و ...
۱۰-مراقبت کردن.... الان میفهمم یعنی شاد کردنشون و نشون دادن اینکه بودنشون خوشحالم میکنه و مشتاق وقت و انرژی گذاشتن براشون هستم.
کمک کردن و مواظب سلامتیشون بودن و کارهاشون رو انجام دادن و .... ، هم مهمه. ولی اصلا تاثیر اون نکته ای که گفتم رو نمیذاره.

علاقه مندی ها (Bookmarks)