سلام من دختری ۲۸ ساله هستم مدتی هست با پسری در ارتباطم جهت شناخت برای ازدواج و پدر و مادرم از همون ابتدا در جریان این آشنایی بودند. راستش در مورد اون آقا به شناخت کافی رسیدم و ایشون گزینه بسیار مناسبی هستند و هر دو معیارهای مدنظر همدیگه رو داریم و بین خودمون هیچ مشکلی وجود نداره اما مشکل اصلی من پدرم هستن.
من پدرم متاسفانه خیلی خسیس و پول دوست هستن و با اینکه وضع مالی خوبی دارن اما اصلا هزینه نمیکنن و الان که من میخوام ازدواج کنم از من میخوان با اون آقا صحبت کنم که خونه ای که به تازگی خریدن رو به نام من بزنن به عنوان مهریه و فقط در اون صورت هست که پدر راضی میشن به من جهیزیه بدن در غیر این صورت مهریه من رو تعداد بالایی سکه در نظر میگیرن و جهیزیه هم نمیدن. من اما اصلا روم نمیشه همچین درخواستی ازشون بکنم و میترسم فکر کنن من آدم پولکی ای هستم. از طرفی دلم نمیخواد همین اول کاری بین همسر آیندم و پدرم کدورت پیش بیاد چون میدونم پدرم از هر کس کینه بگیره تا بهش ضربه نزنه ولش نمیکنه. واقعا مستاصلم![]()
اینم بگم پدرم برای ازدواج بچه هاش تنها ملاکش پول هست و قیافه خوب (بیشتر پول) و اگر بخوام به سلیقه پدرم ازدواج کنم احتمال اینکه شکست بخورم خیلی زیاده! فقطم خودشو قبول داره و نمیشه از یه واسطه کمک بگیرم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)