به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 53

موضوع: همکلاسی

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست

Array

سلام، ممنون خواهش میکنم

نقل قول نوشته اصلی توسط بانوی آفتاب نمایش پست ها
    متاسف هستم برای خودم.
    اما تجربه ی بد و بزرگی بود برام. قطعا دیگه اتفاق نمی افته. نمی ذارم که بیوفته.
    این یعنی به آگاهی های خوبی رسیدین و از اون آدم قبلی فاصله گرفتین. همه ی ما نیاز به آگاهی داریم و این آگاهی ها سقفی ندارن، باید همیشه آموخت.
    انسان موجودی هست که حتما در معرض اشتباهات گوناگونی قرار داره و نمیتونه بگه من هرگز اشتباهی در زندگی نداشتم. آدمهای موفق بجای سرزنش بیش از حد و تخریب خودشون اشتباهشون رو میپذیرن و با کسب آگاهی قدم در راه موفقیت میذارن.

نقل قول نوشته اصلی توسط بانوی آفتاب نمایش پست ها
    این روزها فقط پشت لپ تاپ هستم. چون درس های دانشگاه برقرار هست به صورت اینترنتی. و چون اکثر کارهای ما گروهی هم هست، به صورت تقریبا مداوم با همگروهی ها صحبت می کنیم و کارها رو انجام می دیم..
    و زمانی هم که کار نداشته باشیم من توی اینترنت هستم. فیلم می بینم. سایت های خبری رو نگاه می کنم. یه نرم افزار هست روزانه تمرین می کنم و با هم اتاقیم کمی حرف می زنیم باهم
    همین
    البته بیشتر توی اینترنت الکی می چرخم
    توی فکر هم زیاد میرم.
    این فعالیتا کافی نیست. نیاز به انجام کارهایی دارین ذهنتون رو درگیر تفکرات مثبت و در نهایت حال خوب کنه. باید ذهنتون رو در معرض ورودی‌هایی قرار بدین که احساس بهتری به شما هدیه میدن.

اگر بخوام واضح تر خدمت شما عرض کنم یکی از علل ناراحتی های اینروزا و شب نخوابی ها
    ورودی های مسمومی هست که به ذهن شما نفوذ پیدا میکنن.

وقتی شما غذای تاریخ گذشته یا غیر بهداشتی رو میخورین بدن واکنش خوبی نخواهد داشت و در نتیجه دچار حالت تهوع و ... میشین . اگر مدام چنین غذاهایی رو مصرف کنین قطعا بدنتون مکرر دچار شرایط بحرانی خواهد شد و بشدت ضعیف میشین و حتی ممکن هست اتفاق بدی بیافته.
    ورودی های مسموم به ذهن هم همینطور عمل میکنن و در نتیجه شما بیشتر ناراحت میشین و این احساسات بد رهاتون نمیکنن.

مراقب این ورودی ها باشین، چرا که
    باورهای شما رو هدف قرار میدن ( بصورتی که ورودی منفی باورتون رو محدود و محدودتر میکنه . مثل باور به تغییر و موفقیت در آینده ) ، احساساتتون رو تغییر میدن و در نهایت ذهنتون بیمار میشه و در بر جسم شما تأثیر بدی خواهد گذاشت.

مراقب درد و دل هاتون باشین، مراقب فیلم هایی که میبینین باشین، مراقب موسیقی که گوش میدین باشین، مراقب کتابی که میخونین باشین و ...

تمرکز برخی از اینها بر شکست، کمبود و ... هست که اثر خوبی بر روی ذهن مخاطب نداره و ورودی های منفی حساب میشن.

یک لیست از فعالیت های مثبت، سرگرمی های خوب و مفرح برای خودتون بنویسین و بهش عمل کنین.

ویرایش توسط سحر بهاری : دوشنبه 01 اردیبهشت 99 در ساعت 10:04

2. 2 کاربر از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده اند .

maryam988 (دوشنبه 01 اردیبهشت 99), بانوی آفتاب (سه شنبه 02 اردیبهشت 99)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)