نقل قول نوشته اصلی توسط malakeh نمایش پست ها
سلام مدیر همدردی عزیز من هفته گذشته ایمیل زدم که نام کاربری دیگر من رو غیر فعال کنن و شارژ من رو با این نام کاربری فعال کنند ولی هنوز اتفاقی نیافتاده متاسفانه
ممنون میشم پیگیری کنید



با سلام
علت اینکه در قوانین همدردی شماره 6 خیلی سخت گیرانه و با صراحت نوشته ایم اگر کسی دو نام کاربری داشته باشد حساب او مسدود می شود چندین دلیل دارد. یکی از آنها همین مشکلاتی هست که کاربران برای خودشان و ما ایجاد می کنند.

وقتی دو نام کاربری هست یعنی فرد دو ایمیل دارد و ما با دو شخص ارتباط می گیریم و در نتیجه ممکن است فرد پیام ما را نگیرد.

بنده متاسفانه ایمیلی با نام کاربری فعلی از شما دریافت نکردم.


دقت کنید متاسفانه مواردی بوده است که ایمیلی مبنی بر شارژ یا مسدود کردن یک حساب کاربری برای ما ارسال شده است. اما آن حساب مربوط به خود شخص نبوده است.
لذا صرفا با ایمیلی که ثبت نام کرده اید می توانید درخواستی برای آن نام کاربری بدهید.

اکنون همین نام کاربری شما را موقت شارژ می کنم تا از طریق پیام خصوصی نام کاربری دیگر خود را جهت مسدود کردن تایید فرمایید.