به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 19 تیر 98 [ 01:12]
    سطح
    26
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    4

تشکرشده 12 در 10 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط خندون نمایش پست ها
    به نظر یکم شتاب زده داری تصمیم میگیری، صرف ۲ هفته دیدار که دلیل بر ازدواج نمیشه،من راستش بیشتر از اون خانم تعجب کردم که چطور در این مدت زمان کوتاه به این نتیجه رسیده که از شما خواستگاری کنه؟
    ازدواج های احساسی و سریع تو ایران بیشتر باب هست ولی خارج از کشور مخصوصا دخترها خیلی بیشتر حواسشون هست و دقت بیشتری میکنند برای ازدواج.

خب تا اینجا تو یک پسری هستی که از سنتهای خانواده فراری شدی و فرار رو بر قرار ترجیح دادی و دقیقا پیشنهاد این خانم ازین جهت خیلی برات خوشاینده، ولی من نمیدونم که چطور اینقدر به انعطاف خودت مطمئنی؟ ازدواج در حالت عادی و در ایران هم خیلی نیاز به بررسی از همه نظر داره چه برسه به ازدواج دو فرد از دو کشور مختلف با فرهنگ و افکار و عقاید و رسوم مختلف. مسئله که فقط حجابش نیست شاید حجابش پیش پا افتاده ترین مسئله باشه و مسائل دیگه مثل فرهنگ و عقاید و باورها و ... خیلی خیلی مهمتره.

ولی در مورد سوال اصلی تاپیکت اینه که پدر و مادرت هیچوقت نمی تونند به همچبن عروسی رضایت بدن مگر اینکه که در عمل انجام شده قرار بگیرند که امکانش خیلی زیاده که باعث ناراحتی عمیق اونها بشی.
    پس بهتره که کم کم در مورد این مسئله باهاشون صحبت کنی و مثلا مهاجرت رو اول بهانه کنی و بگی که تصمیم قاطعت رو برای مهاجرت گرفتی و پله پله ذهنشون رو آماده کنی و بعد در مرحله بعد براشون توضیح بدی که با دختر خانمی آشنا شدی که بهش علاقمند شدی و ادامه حرفها رو بگی.

البته من هنوز فکر میکنم که شما هیجانزده هستی و داری بی گدار به آب میزنی، مثلا من برام هنوز سواله که شما چه ویژگی خاصی داری که یک دختر روسی در این مدت زمان کوتاه اینقدر سریع به شما پیشنهاد ازدواج داده؟
    ما بیشتر از یک سال و نیم در فضای مجازی با هم در ارتباط بودیم. هفته ای چندبار تصویری با هم صحبت می کردیم. هر بار چند ساعت. در مورد خیلی چیزها صحبت کردیم و حرفامون رو زدیم. من اول دودل بودم. اما بعدا متوجه شدم برداشت ما از دخترهای خارجی با واقعیت ها متفاوت هست. قبلا هم گفتم ما فکر می کنیم اونجا ملت همش تو رستوران غذا می خورن و یه سره میرن کاباره. اما زنان روش خیلی هاشون کدبانو هستند. بحث آشپزی براشون خیلی مهم هست.
    در مورد ازدواج در خارج از کشور چند نوع ازدواج هست. نوع اول که ازدواج رسمی هست و برای طلاق هم باید دادگاه رفت و اموال و دارایی ها نصف میشه. نوع دوم ازدواج ثبت میشه اما برای جدایی نیاز به حکم دادگاه نیست و طرفین هر وقت بخوان می تونن جدا شن. فقط جداییشون رو باید به دولت اعلام کنن. اگه بچه داشته بباشند دادگاه وارد عمل میشه و در موردش تصمیم میگیره. بحث نصف اموال هم مطرح نسیت. ازدواج ما از نوع دوم هست. بعضی ها هم که کلا بدون ازدواج زندگی می کنن.
    در مورد عقاید خودم قبلا هم گفتم که بحث پوشش برام مهم نیست. من خودم مهمانی مختلط می رم با دخترا دست میدم و بعضا هم با دخترا می رقصم. اینجا همه فکر می کنن این مسایل آخرش به رابطه جنسی ختم میشه. اما باور کنید که اینطوری نیست. اینجا چون بعضی از افراد عقده ای شدن این طوری فکر می کنن. برای ارضای عقده هاشون هم میان بحث چند همسری و صیغه رو مطرح می کنن که به نظرم فرقی با تجارات جنسی نداره.
    من چندسال قبل داشتم برای مهاجرت به کانادا اقدام می کردم. نیاز به گواهی تمکن مالی داشتم. اون زمان تازه رفته بودم سر کار و پول کافی نداشتم. پدرم هم با این که پول داشت اما بهم قرض نداد به خاطر عقاید خودش. الان که وضعم بهتر شده خودم می خواستم اقدام کنم که با ایشون آشنا شدم. سایتی که با ایشون آشنا شدم یک سایت چند ملیتی بود. در مورد زندگی مشترک قبل از سفرم صحبت کرده بودیم و گرنه من هم می دونم که اونجا دخترا با پسرا گرم می گیرن و این لزوما به معنای ازدواج نیست. این که چرا من رو انتخاب کرده خودش اقرار کرد که برای ازدواج به این آژانس همسریابی مراجعه کرده و اونها هم ایمیل و آی دی یه سری افراد رو بهش دادند. اونم به یه سریشون ایمیل زده و منم یکیشون بودم. منم جواب دادم. من همون اول هم گفتم که ایرانی هستم و انتظار داشتم بلاکم کنه. اما نکرد. در مورد خیلی چیزها صحبت کرد. همون اوایل خودش در مود سلیقه هاش صحبت کرد و مستقیم به من گفت که انتظار داره من هم جواب همه سوالاش رو به صراحت بدم. من هم جواب دادم. در مورد تفاوت های فرهنگی و محدودیت های اینجا صحبت کردیم. نظر خودم رو پرسید و من هم گفتم که چون از محدودیت ها خسته شدم میخوام مهاجرت کنم. خلاصه خیلی حرف زدیم. اما رابطه فیزیکیمون کم بوده. خودم برنامم اینه برم یکی دو سالی باهش زندگی کنم ببینم. اینطوری شناخت بیشتری بدست میاریم اگه مشکلی نبود ادامه می دیم. بهتر از اینه که تو ایران پیر شم یا با کسی ازدواج کنم که بهش علاقه ندارم.
    ویرایش توسط سینای تنها : یکشنبه 16 تیر 98 در ساعت 10:49

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)