سلام
شما هر مطلبی میشود گفت ولی نحوه ارائه و لحن گفتار و استفاده از کلمات مناسب در ارتباط خیلی موثر هست شما احساساتت را بروز بده نه اینکه طرف را تهدید به طلاق کنی اینجوری طرف برداشت غلط میکند و میگوید شما او را دوست نداری. از قدیم گفتن بفرما و بنشین و بتمرگ هر سه یک معنا را میدهد ولی بیان محترمانه و عادی و توهین آمیز هستند. خیلی ساده می توانید بگویید برایم لیوان آب بیآور. همین را به گونه ای دیگر میتوانید بیان کنید بگویید من به شدت تشنه هستم خود شوهرتان میفهمد و برایتان آب میآورد ولی در بیان اولی شما بطور آمرانه او را به عنوان یک مستخدم فرض کرده اید همین باعث دوری از هم میشود گفتن دغدغه ها خوب است فقط به گونه ای باشد که شوهرتان همراهتان شود نه در مقابلتان.
مثلا می توانستید بگویید من دوست دارم به خاطر اشتباههای قبل من را شماتت نکنی یا دوست دارم من را دوست بداری و کینه ای از من نداشته باشی دوست دارم با هم خوب باشیم و سعی کنیم احساسات همدیگر را درک کنیم من هم تلاش می کنم اشتباهات گذشته را دیگر نکنم تا رابطه دوستانه تری داشته باشیم.
قدرت کلمات زیاد هستند پس از بهترین کلمات در رساندن منظورتان استفاده کنید احساستان را بیان کنید بدون گروکشی بدون واسطه بگویید بیاید با هم همفکری کنید تا زندگی برایتان شیرین شود.

علاقه مندی ها (Bookmarks)