بلوم عزیز چطوری ؟ امیدوارم که بهتر باشی . خدا به ما زنها یه صبر عظیمی داده که بتونیم تمام مشکلات وسختیهارو تحمل کنیم و کمتر دم بزنیم . سورنا درست میگن مردا نیاز به یه همدل دارن یکی که موقعیتشون رو درک کن یکه که بفهمتشون . تو هم باید به آرش دلگرمی بدی . یه وقتهایی هست که یه گره با دست باز میشه ولی یه گره با دندون هم باز نمی شه اونجاست که برای باز کردنش نیاز به تلاش هستش . به نظر من نکته مهم بین تو و آرش این خواستنه 2 طرفتونه . هردوتون همدیگرو خیلی دوست دارین و برای رسیدن به هم دارین از همه چیتون می گذرین و این قابل تحسینه . خدارو شکر نه تو نه آرش هیچ کدوم کم نیاوردین . همینطور ادامه بدین پیروزی از آنه شماست . سعی کن به کلاس ورزش بری . استخر بری یا کلاس موسیقی . وقتی که تو 1 ساعت از ذهنت رو به موضوع دیگه ای به غیر از مشکلت معطوف کنی بعدا بهتر میتونی فکر کنی . واین هم همیشه یادت باشه وقتی مشکلی پیش میاد این یه هدیه از طرف خداونده تا یه گوشزد به ما بده پس همیشه با روی باز از این پیامها استقبال کن و بگو سلام دوست من از طرف خدا چه پیامی برای من آوردی ؟ و همیشه به مشکلاتت بگو من خدای بزرگی دارم . سعی کن ایمانت روقویتر کنی .