با سلام :امیدوارم بتونم جواب سوالاتو بدم.
1اول اینکه اسم اون نویسنده رو در کتاب روی ماه خدا را ببوس خواندم . فکر میکنم اسمش یادم باشه اما چون این کتاب رو دو سال پیش خواندم میترسم شاید اشتباهی نام کسی دیگر را بیارم . اما بهت قول میدهم تا دو هفته ی دیگر کتاب را پیدا کنم و اسم آن نویسنده رو برات بنویسم .
2 اون نوشته هم در جواب کسی مثل هیچکس بود که تو صفحه اول میتونی متنشو ببینی.
3 اول اینکه اون حدیث نبود و آیه قرآن بود ثانیا منظور از آرامش .آرامشی روحی و روانی بود و آرامشی طولانی و پایدار نه زود گذر و این آرامش نشان دهنده ی نیاز روحی است نه جسمی .
4 تو خودت اگر متن 136 من را درست میخواندی همچین سوالی نمی کردی . من دقیقا ذکر کردم بعضی موقع ها . حالا شما چطور این کلمه را با *همه *اشتباه گرفتید .نمیدونم؟
5 و در آخر اینکه همه ی نوشته های من از ذهنم .تجربیاتم و...سرچشمه گرفته بجز نوشته ی مربوط به فروید که از کتابی که خود حاصل مقاله هاو کتاب ها و تحقیقات دیگران است نوشته ام .پس اطمینان داشته باش که حتما بدون تحقیق و بررسی نیست .در مورد اینکه توضیح بیشتری خواستی باید بگویم که این چند خطی که من نوشتم خلاصه ی چندین صفحه از آن کتاب است شاید به همین علت کمی گنگ است؟؟؟اما نوشتن همگی آن صفحات برای من کاری دشوار است و در ضمن من نمیدانم کجای این جمله گنگ است و چه جوری باید توضیح دهم پس بهتر است خودت آن کتاب ها را بخوانی شاید جواب هایت را بدست آوری . اگر دوست داشته باشی میتوانم اسم آن کتاب ها را برایت بنویسم تا بخوانی د