نقل قول نوشته اصلی توسط fgh نمایش پست ها
شما سنی ندارین و وقت زیادی دارین.به همسرتون یک فرصت بدین که بره پیش مشاور و این مشکل را کاملا حل کنه.وگرنه جدا بشین. هرررگز تا این مشکل حل نشده رابطه جنسی برقرار نکنید و عروسی هم نکنید.حواستون باشه که به صورت ظاهری هم نقش بازی نکنه براتون که این مشکل حل شده.
تعجب میکنم از دوستانی که این رفتارها رو عادی میدونن!!! ما که دوره نامزدی و عقد هیییچ مشکلی نداشتیم الان کلی مساله داریم که باید حلش کنیم دیگه چه برسه به این آقا که از الان اینقدر رفتارهای آزاردهنده دارن!!
یا حتی اون خانمی که برای تعویض چادر به چادر!!! اینقدرررر باید التماس کنه و قربون صدقه بره! آخه اینم شد زندگی!!! شما تو قرن ۲۱ دارین زندگی میکنین اونوقت پوشیدن چادر عربی و ... براتون باید اوج آمال و آرزوهاتون باشه که به خاطرش کلی التماس کنین و باج بدین!!!
دقیقا
مگر الان دوره ای هست که آدم بسوزه و بسازه؟
زمان قدیم زن مجبور بود اما الان اجباری نیست. مرد و زن به یک نسبت از حقوق برخوردارن.
آخه یه خانمی اینجا نوشته بودن نیاز با شوهر من زندگی میکنه انگار... که داره میگه شوهرت خوب نشده! نه زندگی نمیکنم ولی زجری که شما کشیدی رو به دیگران تحمیل نکن خواهر من! این دختر جوانه و میخواد زندگی کنه.
این پسر مثل هر موجود زنده ای نیاز جنسی داره، بمحض ارتباط و برطرف شدن این نیاز ... میره سراغ قفل کردن درب، گرفتن گوشی و فلان و بهمان. قطع ارتباط
بنظرم این افراد باید تنها بمونن و در تنهایی با آنالیز رفتار سایر افراد جامعه خودسازی کنن.
مثلا من خودم وقتی با خواستگارام صحبت کردم گفتم آقای فلانی من دلم نمیخ‌واد شما دختر فالو کنی و از طرفی میتونی عذر خانم های پیجت رو بخوای..، منم پیجی ندارم.. چون من دوست دارم حریم خصوصی داشته باشیم.
آره بعضی چیزها رو میشه خواست و منطقی باشه طرف مقابلت میپذیره مگر اون فرد ریگی به کفش داشته باشه ... اما محروم کردن دیگران از سایر حقوق کار درستی نیست.