سلام ممنون از پاسخت
ببین آقا مهیار من دنیای دخترانه و پسرانه رو جدا میکنم.
میتونم بگم برو خواستگاریش و به به از این حرفا (دخترانه)
اما واقعیت چیز دیگه ای هست شما پسر هستی و قطعا خودت در دوستان و دور و برت کم شکست های عاطفی ندیدی.
این رابطه حتی در چهار چوبش هم باز ضرر داره و حتما چوبش رو میخوری.
فرض میکنیم شما رفتی خواستگاری و بهتون جواب اوکی دادن و نامزد شدی.
از اینجا به بعد ورق بر میگرده..
ایشون یا عقد میکنه یا میگه بذاریم برای بعد کنکور...
در هر صورت وقتی وارد دانشگاه بشه و محیط اونجا رو ببینه و سه ، چهار تا آدم زیر پاش بشینن کم کم حس میکنه بزرگترین اشتباهش زود بله گفتن به شما بوده.
هستن پسرانی در دانشگاه که خودتونم در جریانین که با تیپ های عامه پسند و بقول معروف خاص و ماشین های مدل به مدل و دعوت و پول خرج کردن برای دوستان میان... اونوقت آغاز مصیبت های شماست.
دوستانش بهش میگن نذار شوهرت محدودت کنه بیا بریم فلان جا، زودتر بیا دانشگاه، خودت برو خونه، بیا فلان گردش با بچه ها.
من دوست ندارم بگم کسانی که در سنین پایین ازدواج میکنن چند درصدشون پشیمان میشن و چند درصد ممکنه خیانت کنن. این بمعنی اون نیست که آدمهای سن بالا خیانت نمیکنن اما سن های پایین بدلیل فشار روانی و ناآگاهی زودتر به این اتفاق کشیده میشن.(آدمای خوشبخت هم هستن البته)
دختر هفده ساله چی بلده؟هیچی
چه تجربه ای داره؟هیچی
از زندگی زناشویی چی میدونه؟ هیچی
از مسایل اقتصادی در زندگی چی میدونه؟هیچی
از مسایل زندگی چه مهارت هایی بلده؟ هیچی
ایشون غذا جلوش گذاشتن، لباسشو ماشین شسته و ظرفشو مادرش. بهش پول جیبی دادن.همین
بلوغ فکری عرض کردم خدمتتون در سن هفده سالگی اتفاق نمی افته... یک پسر هفده ساله رو با خودتون مقایسه کنین کدام یک از شما فکرش و عملش پخته تر هست؟
من هشدار میدم که ازدواج در سن پایین ، در جامعه ی فعلی ایرانی اشتباه محض هست و ازتون میخوام بیشتر فکر کنین.
گفتم بلاک کنین تاماجرا تموم بشه زمانی بخودتون نیاین که وابسته شدین و یک روز در کمال ناباوری بهتون بگه تموش کنیم مهیار.
شما پسر بزرگی هستین اینطور نیست اومده باشین اینجا که حرفای دلپسند بشنوین، حرفای دلپسند جاش توی فالنامه ی حافظه.
اینجا واقعیت رو میگیم، حداقل من اینطوریم و کاری به دیگران ندارم.
بازم میگم برای ازدواج دختر ۲۵ ساله و به بالا مناسبه، یادت باشه معیارها خیلی مهمن و بلوغ فکری با گذشت زمان امکان پذیره. موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)