سلام
* خانه تیمی معمولا به خانه های تروریستی و نظایر آن گفته میشه. این چیزیکه شما میگید احتمالا خانه فساد هستش
* اینکه چطور آشنا می شوند؟ تو خیابان یا محل کار ... همدیگر رو می بینند یا با این نوع خانه ها مراجعه می کنند. البته یه مقدار فرق میکنه و اون هدفمند و برنامه ریزی شده بودن رفتار هستش. کسی که تصادفا آشنائی و علاقه پیدا میکنه و می لغزه فرق داره با کسی که آگاهانه و با برنامه به این سمت میره. همانطور که شرعی بودن یا نبودن رابطه، دفعات و ... هم بعضی خصوصیات فرد رو می تونه نشان بده.
* مثالی که پدرتان زده اند گاهی درسته و بیشتر مواقع نادرست. کسی که قطعی ازش شناخت وجود داره با احتمالی بودن فرد دیگه، فرق نداره؟ بله هرکسی امکان 1 دقیقه دیگه مرده باشه ولی این دلیل نمیشه بیماری کشنده و قطعی یه نفر دیگه رو ندیده گرفت که شاید این آدم سالم زودتر بمیره! به همین قیاس چون ممکنه هر فرد دیگه ای هم مشکل اخلاقی داشته باشه پس همین آدم مشکل دار رو پذیرفت.
خودتون بهتره فعلا صحبت نکنید. این مواقع شما باید کلا قطع ارتباط کنید و موضوع رو به بزرگترهاتون واگذار کنید. حتی نباید راحت گذشت کنید (ولو ظاهری) تا هم احترام خودتون رو حفظ کنید و هم موضوع سبک نشه.
بقیه مسائل رو قبلا گفتم. باید بیش از حد نرمتال افراد عادی درباره ایشون تحقیق کنید.
حتی اگر هم قصد ازدواج داشته باشید عقدنامه تان رو سفت و سخت بگیرید.
" من خودم باشم (که اصولا خانم نیستم) فورا به هم می زدم مگر اینکه شرایط خاصی داشته باشم و رد کردن این فرد خیلی مصلحت نباشه. مثلا موقعیت ازدواج مناسب برام نباشه یا خیلی کمک باشه و نظایر آن.
موفق باشید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)