دختری هستم که به تازگی نامزد کردم. البته فعلا در دوره آشنایی به سر می بریم. نامزدم یک ماه هست که به بهانه عوض کردن شغل و رفتن به شهردیگه سر کار نمی ره و مدت یک ماه در این مورد به من دروغ می گفت که سر کاره. و این موضوع رو هم از من و خونوادم پنهون کرده. از همون اول گفتم که هیچ وقت به من دروغ نگه و هر اتفاقی افتاد حقیقت رو بگه اما گوش نکرد. این مدتی هم که سر این موضوع جر و بحثمون شده تهدید می کنه و حرفهایی رو به من میگه که واقعا ازش انتظار ندارم. مثلا از این جملات استفاده می کنه ( اگر به خودم یا خونوادم بی احترامی کنی خونت پای خودته و ...). در مورد خرید عقد هم که این نظر رو داره : طلای دسته دوم برات می خریم بعدش بفروش برای پول پیش خونه... قبلا گفته بود 20 میلیون برای شروع زندگیش داره ولی تازگیا فهمیدیم که کل سرمایش 7 میلیون هست.به خودم و خونوادم بی احترامی می کنه و بعدش میگه شوخی کردم. ممنون می شم اگه کمکم کنید من قبلا یک بار سابقه ازدواج ناموفق داشتم و در دوران عقد از نامزدم به دلیل مشکلات شدید اخلاقی و رفتاری که داشت جدا شدم. نمی خوام اینبار هم این اتفاق بیفته . نمی دونم چی کار کنم بهش گفتم فرصت بده تا در مورد ش تصمیم درستی بگیرم. کمکم کنید لطفا. واقعا دیگه نمیدونم چه تصمیمی بگیرم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)