به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 564

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 آذر 98 [ 04:38]
    سطح
    66
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 288
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    392

تشکرشده 451 در 164 پست

حالت من
    Khejalati
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ملودی 94 نمایش پست ها
    آقای jm.armin

همه ما متاهل ها هم زمانی مجرد بودیم و تمام این تنهایی ها و از ته دل خواستن ها رو تجربه کردیم ... برای شما برادر عزیز هم دعا می کنیم که إن شاءاللّه به یاری خداوند به زودی زود نیمه گمشده تون رو پیدا کنید و زوج بشید و از حس و حال قشنگ زندگی مشترکتون اینجا برامون بنویسید ...

ولی اینو بدونید که زندگی مشترک چندان آسان هم نیست ... امیدوارم همه ما مهارت های زن بودن و مرد بودن رو یاد بگیریم تا بتونیم از این موهبت الهی (ازدواج و تشکیل خانواده) بهترین استفاده رو در جهت حفظ آرامش روانی خود و همسرانمون ببریم ..

من هم امشب خیلی دلتنگ بودم ولی همسرم خیلی پیام های عاشقانه برام فرستاد که درکت می کنم و دوستت دارم و بهم اعتماد کن تا شرایط رو درست کنم (بعد از مدتی اختلافات جدی و دوری و جدایی) ...

باید بگم بخش عمده ای از حل مشکلات زندگی مو مدیون این وب سایتم... و در حال ساختن و یادگیری ...

امیدوارم همه شیرینی آرامش زندگی مشترک رو تجربه کنن ...

آمین
    سلام خانم ملودی
    اگه منم تو این چند سال با عقلم نه با دلم فکر میکردم شاید چند سال پیش ازدواج کرده بودم و الان از خاطرات خوب زندگیم مینوشتم
    و شاید حال بعضی از افراد این انجمن نمیتونستم درک کنم و وقتی یکی از جدایی مینویسه
    پیش خودم میگفتم اون چطوری تونست فراموش کنه و تنهات بذاره شما هم بهش فکر نکن و به فکر خودت باش
    بگذریم
    چند روز بود که به لطف یه ادم که بیشتر فکر میکنم مثل فرشته ای هستش که از سمت خدا اومده کم کم حالم داشت بهتر میشد که دیشب چند تا از پیام های دوستان و خوندم و یه فکرم به گذشته رفت و دلتنگی شدیدی گرفتم

فکر میکنم افرادی که به این انجمن مراجعه میکنن بیشتر به خاطر مشکلاتی مثل جدایی یا خیانت یا و ... که تجربه کردن اینجا میان و دنبال راهکاری واسه حل مشکلاتشون هستن

به این فکر کنید یه خانم یا اقا که یکی رو تو زندگیشون از دست دادن( یا جدایی یا هر چیز دیگه ای )و حال خوبی ندارن
    وقتی این تاپیک و بخونن چه حس و حالی پیدا میکنن
    با خوندن خاطرات خوب افراد دیگه حالشون خوب میشه ؟
    یا برعکس میتونه تاثیر بدی تو زندگیشون داشته باشه و بیشتر تو خاطرات گذشته غرق شون کنه

این تاپیک و میشه از یه زاویه دیگه هم نگاه کرد و شاید بعضی افرادی که تو ازدواج مردد هستن و فقط به مشکلات و سختی های زندگی مشترک فکر میکنن یا کلا انگیزه ای واسه زندگی مسترک ندارن با خوندن این خاطرات خوب به این باور میرسن که زندگی مشترک شیرین های زیادی داره که شاید بیشتر این مشکلات و سختی ها که بهشون فکر میکنن تو زندگیشون گم بشه

به نظر خودم از این تاپیک هم میشه برداشت خوبی داشت هم بد
    و اینکه فکر میکنم بیشتر افرادی که به این انجمن میان مشکلاتی این چنین دارن و شاید با خوندن این مطالب برداشت های خوبی از زندگیشون نکنن
    شاید اگه دیشب اون دلتنگی سراغم نمییومد هیچ موقع اون متن و نوشتم
    نمیدونم

2. 3 کاربر از پست مفید Glut.tiny تشکرکرده اند .

miss seven (جمعه 28 مهر 96), کلانتر جو (جمعه 27 بهمن 96), ملودی 94 (شنبه 22 مهر 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)