سلام دوستان
نمیدونم باید از کجا شروع کنم ، فقط به انتهاش اشاره میکنم ; پسری 24 ساله هستم ، اخیراً بنده از روی کنجکاوی و یک حس خودنمایی کودکانه ، جسارت کردم و در فضای مجازی بصورت غیرمجاز به حریم خصوصی یک شخص ورود کردم و کمی در زندگی شخصی اون کنجکو کردم و در انتها از روی ندامت این موضوع رو با ایشون درمیون گذاشتم تا اینکه چند روز بعد طرح شکایتی علیه بنده در دستگاه قضایی مطرح میکنه و منجرب ایجاد مشکلات بسیار بسیار زیادی برای بنده میشه.
مدتی رو تحت عنوان بازداشت موقت در حبس سپری کردم و درحال حاضر به قید وثیقه آزاد شدم ، وکیلم گفته به احتمال زیاد در پرونده مذکور به دلیل تعدد جرم به اشد مجازات محکوم خواهم شد که تقریباً برابر میشه با 4 سال حبس تعزیری !
درحال حاضر کوچک ترین امیدی به ادامهی زندگیم ندارم ; دیدن هم سن و سال های خودم ، دیدن موفقیت هاشون ، شادی هاشون و ... به شدت آزارم میده
در این مدتی که درگیر این مشکلات بودم خیلی چیز هارو از دست دادم و مشکلات روحی و جسمی زیادی برای خودم و خانوادهام ایجاد شد که به این حس بیشتر دامن زد!
سخن آخر ; دیگه خسته شدم ، از همه چیز و همه کس !
میخوام تا قبل از اجرای حکم همه چیز رو تمومش کنم ، در حال حاضر تنها دلخوشی من همینه !
نمیدونم چه چیزی باعث شد که بیام اینجا و این موضوع رو مطرح کنم ...
اما اگر نکته نظری دارید که فکر میکنید بتونه کمکی بکنه ، مطرح کنید.
با تشکر

علاقه مندی ها (Bookmarks)