سلامی به گرمی تابستان
خب امروز هم در کنار یکی دیگر از اساتید بزرگوار هستیم،،شخصی که تخصص اصلی روی آسیب شناسی رفتار خانم ها داره ،،،
باغبان :
سلام ،،،خودتون معرفی کنید به دوستان ؟
m.reza91 :
سلام باغبان جان ،،، ام رضا 91 هستم ،، اگر خدا قبول کنه فوق تخصص آسیب شناسی رفتار خانم ها در خانواده و جامعه هستم،،،،
باغبان :
بسیار عالی ، ممنون ،،،خب ،،،خوبی استاد ؟
ام رضا 91 :
خوب چه عرض کنم باغبان جان ،،
امروز کنار خیابون دیدم یه خانم آهنگ ماشینش این بود : " اونجا بودی ،،،که همیشه با نگاهت لحظه های منو عاشقونه کرد ،،،" :)
بعدش به خودم گفتم ،،تو سازمان داشتیم یه تحقیقی میکردیم که خانم ها وقتی آهنگ بذارنند تو ماشین میرن تو حس ،،،و زمان حال را فراموش می کنند و باعث تصادفات خونی در اتوبان ها و ...میشه
یه آقاییی با فریاد بسیار بلند به خانم می گفت " گاو گاو ...." ،،،
خانمه برگشت گفت : خودتی :)
در حالی که منظور اون بنده خدا این بود که گاو جلوته حواستو جمع کن ،،،،خلاصه اینکه زد گاو را پنچر کرد
لذا من سریع یه عکس گرفتم قبل تصادف :
باغبان :
وای خدای من ،،،این نشون میده عدم تمرکز و رفتن تو خیالات در حین رانندگی چه خطرهایی داره براشون .
محمد رضا جان چه توصیه ای داری براشون
ام رضا 91 :
واقعیتش بحث رانندگی خانم یه بحثی هست که باید ملیون ها تایپک و مقاله ایجاد کنیم تا شاید بتونیم 1 درصد قضیه را بهتر کنیم
لذا پیشنهاد من اینکه برای حل این مشکل : ماشینشون را به نام شوهرشون و یا دیگر اعضای خانواده بزنند و با مترو و دیگر وسایل نقلیه عمومی تردد کنند ،،،،
از طرفی اگر اگر اسرار پیش از حد دارنند رانندگی را یاد بگیرند،،،بیان سازمان ما ثبت نام کنند
دورهای فشرده سی ساله ،،،20 ساله ،،،10 ساله هم وجود داره که ان شالله بتونند به خودشون و جامعه رحم کنند .
باغبان :
عالی بود ،،،همین الان دوستان دارنند میگن که مشتاقان زیادی از خانم ها ،،تلفن ها را اشغال کردند برای ثبت نام .
باغبان :
نظرت در مورد آشپزی خانمها چیه ؟
ام رضا 91 :
بذارید یه مطلبی بذارم برای درک بیشتر این موضوع
خانمی آشپزی بلد نبود ،،،رفت یه دستو ر غذایی آورد ،،توش نوشته بود : همه مواد لازم رو تو يه کاسه بريز و بزن به چاک .
اون خانم همه مواد ریخت تو کاسه و رفت خونه ي مامانش :)
بعد به خودش گفت : ولي فکر کنم دستوره اشتباه بود ،،،،چون وقتي برگشتم خونه.. مواد لازم همون جوري که ريخته بودمشون تو کاسه ..مونده بودن
باغبان : وای وای .وای ....
بیشتر تازه عروس ها این جوری هستند ،،البته موارد دیگه هم دیده شده الحمد الله
محمد رضا جان اگر نکته ای هست بفرمایید :
ام رضا 91 :
ای وای اگه روزی خانم ها بشند امپراطور جاده ها ،،،،
دیگه چیزی از ما و دنیا نمی مونه باغبان جان،،
باید چشمهایمان را ببندیم و به خدا پناه ببریم،
من تشنه نورم ،،،الا ،،،،یا ایها ساقی![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)