سلام
ممکنه سن و میزان تحصیلات و وضعیت اشتغال و تعداد خواهر و برادرها و اینکه فرزند چندمین و وضعیت تاهل بقیه ی خواهر و برادرا چطور هست و درامد نسبی هر 2 طرف رو عنوان کنین؟
چرا اصلا راجب روابط قبلیتون با هم صحبت کنین؟ چه لزومی داره؟ مگه دارین تز ارشد یا رساله ی دکتری مینویسین که پیشینه بخواین بیارین؟؟؟ اصلا 100 تا رابطه شما داشتین برای اشنایی با اقایون و انتخاب کیس مناسب خودتون از بینشون و 100 تام رابطه ایشون داشتن برای اشنا شدن با دخترها و پیدا کردن دختر مورد علاقه شون، چه لزومی به بازگویی اینا برای طرف مقابل هست؟ دلیل اصلیتون از بازگویی اینها چیه؟ که مثلا من جذابم و قبل تو هم همیشه مورد انتخاب واقع میشدم!!!! یا چی؟ لطفا دلیلشو بگین.
دیدگاه شما چیه به موضع و رفتار ایشون؟ دید ایشون که معلومه، از نظر ایشون هر اشنایی ای باید محکوم به ازدواج بشه و نمیشه با جنس مخالف روابط کاری یا تحصیلی داشت و مثل دوست فقط در همون حیطه به هم کمک کرد و بعد رابطه رو تمام کرد و اگر اینطور باشه فرد مقابل فاحشه هست! چون اون خانم در قبال کمک تحصیلی ای که از ایشون گرفتن حاضر به ازدواج با ایشون نشدن و معامله ی کالا به کالا انجام ندادن!!!! حتی زمانی که بین 2 نفر قول و قرار اشنایی برای ازدواج گذاشته میشه تا قبل از جاری شدن خطبه ی عقد هر 2 طرف میتونن با داشتن دلایلی که مربوط به خودشون هست اون رابطه رو ملغی کنن و اصلا هم ایرادی نیست! و اسم فاحشگی بهش نمیخوره! فاحشه تعریفی داره و تعریف خیالی و من دراوردی این اقا نمیتونه جایگزینش بشه! مگر قراره هر اشنایی ای به ازدواج محکوم بشه؟ چقدر ذهن این مرد بسته س و تو میخوای با این مرد زندگی کنی و بعدش هر روز 1000 جور مشکل داشته باشی!
این مرد معنای ازدواج رو درک نکرده و مطمعن باش اون دختر هم به مرور زمان که با افکار و رفتار سرشار از تناقض و بدبینی و من در اورده ی این مرد اشنا شده پا پس کشیده. این افراد همیشه حق به جانبن و هر حرف مضخرفی که میزنن فکر میکنن درسته و غیر اون نادرسته و همیشه به جای دلیل تراشی منطقی به فکر توجیه تراشی هستن!

علاقه مندی ها (Bookmarks)