نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان نمایش پست ها
از سنخیت هاتون بگید :

فکری؟
عقیدتی؟
سلیقه؟
نگرش به زندگی ؟
فرزند؟
اهداف؟
برنامه های زندگی؟

در اینگونه موارد چقدر سنخیت دارید .... و در کل سمت و سوی تفکر و عقیده و سلیقه شما در رابطه با هم چقدر همراه با تفاهم هست ......
اختلاف نظرهای شما در چه زمینه هایی هست و هرکدام چگونه مطرح می کنید به عبارتی اختلاف نظرهاتون را هر کدام به چه شکلی نشان می دهید ؟

شما در رابطه با همسرتان چقدر خود را داناتر و مسئول تر احساس می کنید؟

اختلاف سنی چقدر برای شما محسوس هست یعنی نسبت به کوچکتر بودن همسرتان چه حسی دارید ؟ بزرگتر بودن خودتون براتون محسوس هست ؟

چقدر احساس می کنید همسرتان رفتارش بچه گانه هست و شما عاقلانه تر ؟
اصلا در مورد هیچ موضوعی با من حرف نمی زنه که بفهمم چقدر باهم تفاهم داریم البته قبل از عروسی بهتر بودیم و تفاهممون تقریبا خوب بود ولی الان در مورد هیچی نمی گه و مستقیما وارد عمل میشه مثلا من تازه از برادرش فهمیدم که چقدر پول پس انداز داشته و تصمیم داره اون پول رو برای برادرش ماشین بخره خودش مستقیما وارد عمل میشه و منم حق هیچ دخالت و اضهار نظری ندارم
اختلاف سنی با وجود این مشکلات اصلا برای من محسوس نیست
از نظر من لجبازی هاش و اینکه برای داشتن یه زندگی اروم هیچ تلاشی نمی کنه نشون میده خیلی بچه گانه ست
بارها ازش خواستم که بیاد تا در مورد مشکلاتمون حرف بزنیم ولی این کارها رو مسخره میدونه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ستاره زیبا نمایش پست ها
لطفا علاوه بر جوابهای بالا بگید روابط جنسیتون چطور و کفیفیتش چگونه هست و در هفته چقدر هست میزان رضایت ایشون و شما؟؟؟؟؟
چه موقع همسرت باهات خوب میشه در کل فحاشی نمیکنه عادی میشه؟؟؟
ایا میتونی غیر مستقیم ازونجا که گفتی خیلی مذهبی هست مثلا یه کتاب که در مورد اخلاق در اسلام هست رو جلو دستش بذار شاید توجهش جلب بشه یا احادیث مربوط به بد اخلاقی رو براش اس ام اس کن
ایا پدرش هم در خانه خشنه؟؟؟
لطفا دیگه ازش نپرس چرا دوسم نداری ، من بدم ، و......
همیشه از خودت تعریف کن رو خودت عیب نذار

روابط جنسیمون خوبه البته من لذتی نمیبرم شاید چون از لحاظ احساسی تامین نمیشم این احساس رو دارم ولی اون رضایت کامل داره
در مورد کتاب هنوز امتحان نکردم ولی از کانالهای مختلف براش پیامهایی فرستادم ولی اصلا به روی خودش نمیاره
چدرش به هیچ وجخه خششن نیست و رابطه ی بسیار خوبی با مادرش داره و همیشه بهش گوشزد میکنه که زن و شوهر باید باهم رفیق باشند ولی هیچ تاثیری روش نداره