سلام دوست عزیز
بنظر من ذهنت رو از روی این موضوع بردار و خیلی خودتو درگیرش نکن...چون فقط شما این وسط یه چیزی مثل خوره داره مخت رو میخوره و خانم تون هم عین خیالش نیست...بنظر من بجای اینکه دنبال راهکار باشین یه نفر رو پیدا کنین که هفته ای یکبار بیاد خونه رو نظافت بده و کارهای خانم تون رو انجام بده...و منم مطمئنم این موضوع درست بشو نیست وگرنه توی این 9 سال درست میشد...مثلا اگه یه مدت خوب بود کارهاش و نظافت هاش و یه مدته که بد شده ::::توی اون شرایط میشد بگی که شاید خانم تون از چیزی ناراحته و....ولی شما میگین که همیشه همین جوریه.....بعدشم من دقیقا یه همچین موردی رو دارم توی فامیل نزدیک:::زن دایی خودم...فقط ناهار میپزه(اونم با کیفیت خیلی پایین)،شام هم همیشه بیرون یا حاضری....و توی خونه اش که میری مشخصه فقط بخاطر حضور ما خیلی سر سری و الکی تمیز کرده و بعضی وقتها من خودم بسرم میزنه که بمونم و خونه اش رو یه ضدعفونی اساسی کنم....دایی ام 15 ساله که ازدواج کرده و شرایط همیشه همین بوده...با اون همه سرمایه و دارایی دایی ما...ما وقتی میریم تو اون خونه واقعا تاسف میخوریم به اون خونه و وسایل و اون اوضاع نابسامان و شلخته خونه....تنها کاری که دایی ام تونست بکنه اینه که هفته ای یکبار یکی واسه نظافت میاد...تازه آدم هر کسی رو هم بیاره که مثل خودم آدم دلسوز نیست....و این زن دایی ما به خودش زحمت نمیده که بالا سر اون نظافت چی وایسه که حداقل دستور بده و بتونه خونه تمیز تری داشته باشه....بالاخره دیدش اینه دیگه....و تغییر نمیکنه...

علاقه مندی ها (Bookmarks)