آقاى كاپتيو بهتر بود اگر اين مسئله براتون دغدغه ايجاد كرده در تاپيك جداگانه مطرح ميكردين تا شما هم به نوبه خودتون از تجربيات و نظرات دوستان بهره مند بشيد و شايد به نوعى روحيات خانم ها رو بهتر بشناسيد.
خانم يار مهربان من هنوز هم با نحوه بيان شما مشكل دارم. گويا مطلب من رو طور ديگه اى خونديد و برداشت كرديد. كليت حرف شما رو قبول دارم ولى جملاتى كه به كار ميبريد القاى مناسبى نداره.
ميشه گفت اگر شما توى يك كلاس دانشگاه باشيد و بخوايد بين دخترهاى كلاس كسى رو انتخاب كنيد، اتفاقى كه به صورت روتين ميوفته اينه كه دخترهايى انتخاب ميشن كه ويژگى هاى بارز و توچشمى دارن. مثلا يكى زيباييش جلب توجه ميكنه يكى با استاد زياد بحث ميكنه و مورد توجه واقع ميشه، يكى شر و شيطونه، يكى با ماشين آنچنانى مياد و ... اين وسط يك سرى دخترها هستن كه حاشيه سازى بسيار كمى دارن و اتفاقا تمام تلاششون رو ميكنن تا كمتر به عنوان يك فرد شاخص به چشم بيان و شايد شما حتى فاميلى ايشون رو به خاطر نياريد. دخترهايى كه به اشتباه ناديده گرفته ميشن در صورتى كه اتفاقا از اونجايي كه افراد حاشيه سازى نيستن، سازش بالايي در زندگى دارن. و البته ابن دخترها لزوما نقص ندارن. و كل حرف من اينه كه لطفا يك خصيصه كه نشونه ضعف باشه رو بهشون نسبت نديد! در صورتى كه همه دختر ها (و كلا همه انسان ها) يك سرى نقص دارن. ولى شما داريد نقص هاى اين بخش از جامعه دختران رو پررنگ تر جلوه ميديد و باعث ايجاد حس منفى تر و يك نوع رانش ميشيد. در صورتى كه اين حس كاملا القا شده ست و واقعا وجود خارجى نداره. بلكه نقص هاى اين دختران نه تنها بزرگ نيست و معمولا هم نقش موثري در زندگى نداره، بلكه نقاط قوتشون در زندگى مشترك بسيار بسيار پررنگه.
اين متاسفانه اشتباهيه كه غالب آقايون انجام ميدن و ميرن به دنبال دخترى كه ميدونن جواب مثبت گرفتن ازش سخته و دختر شاخص و بولدى هست. علت اينكه نميتونيد از اين دختر جواب مثبت بگيريد فقط و فقط به خاطر اينه كه سنخيتى بين شما وجود نداره. چرا به صورت بالقوه سراغ دخترانى نميريد كه مسلما در زندگى سازشكار تر هستن و چرا تصور ميكنيد دخترى كه به شما جواب مثبت بده پس يك نقصى داره؟؟؟ واقعا خودتون رو هم ناقص ميبينيد كه تصور ميكنيد دختري به شما راضي شده؟!!
همين طور اين قضيه رو از يك كلاس به فاميل و اطرافيان و جامعه تعميم بديد.
البته اين اشتباه شناختى در يك سري شرايط و جهات ديگه هم براى دختران نسبت به پسران وجود دارن كه اينجا جاي بحثش نيست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)