سلام عزیزم
راستش این مشکلی بزرگ هست که خانواده همسرتون به اون مبتلا هستن، تأکید میکنم در حال حاضر صاحب فرزند نشین اینطور اوضاع شما بمراتب بدتر از قبل خواهد شد. فرزند دار شدن نیاز به بستر سازی داره و باید پدر و مادر در شرایط مطلوبی باشن.
فرمودید خانم برادر شوهرتون ۹ سال باکره بودن ؟!!! برخی افراد بخاطر رفع نیاز جنسی به فساد و فحشا کشیده میشن و حالا مردی که ۹ سال نه میل جنسی داره ، نه رابطه ای ...، ایشون دقیقا هدفشون از ازدواج چی بوده؟ اگر اون خانم رو نمیخواستن پس چرا گیرش دادن و شاید هم میترسیدن اگر نزدیکی کنن، حتما باید برای همیشه خرجشو بدن .. البته اگر ایشون باکره باشه نصف مهریه بهش تعلق میگیره و اگر زن باشه مهریه کامل!! اگر دختر باشه رد کردنش خیلی ساده تر هست...
اون خانم باید پس از یک سال رسماً جدا میشدن نه ۹ سال با فردی مثل خواهر ، برادر زندگی کنن! این مسایل ریشه در مشکلات روانی داره که متأسفانه دامان خانواده همسر شما رو گرفته و سؤال اینجاست شما قبل عقد چطور متوجه این مسائل نشدین؟
همونطور که گفتم از فضای آلوده این آدمها حتی الامکان جداشون کنین و به فضاهایی ایشونو سوق بدین که در اون افراد نرمال حضور دارن، ایشونو تشویق کنین و بخاطر خرید ازش تشکر کنین. در پایان از مادرتون بخواین به منزلتون بیان و زمانی که شما در آشپزخانه هستین و همسرتون پیش مادرتونه، مادر بگن که شما در چه شرایطی و چه رفاهی بزرگ شدین و دوست دارن که دومادشون برای دخترش این امکانو همیشه فراهم کنه و ازشون بپرسه من نوه میخوام و فکر میکنم دخترم مشکلی نداره شما چرا خودتونو از داشتن فرزند محروم میکنین؟ اگر اسم هزینه آورد رُک بگه که هزینه برای همه هست چه روستایی چه شهری، چه فقیر چه ثروتمند... من نگران دخترم هستم و نمیتونم این مسئله رو قبول کنم روی افکارت تجدید نظر کن و بپذیر مردی و زندگی مستقلی داری و باید برای داشتن خانواده خوشبخت و شاد شبیه دیگران باشی./دیر پاسخ میدم اما مجدداً سر میزنم/

علاقه مندی ها (Bookmarks)