چرا یکطرفه به قاضی میرید؟
اتفاقا این حرف به نظر من خیلی هم خوب هست که بهتون گفتن؟!!! (گرچه نباید این حرفو میزدن)مثلا گفتن در ازدواج اولشون دو تا جشن بزرگ گرفته بودند، یا اینکه یکبار لابلای صحبتها گفتند اگر با زنی از شهر خودم ازدواج میکردم باید خیلی هزینه میکردم.....
شاید منظورشون اینه که شما قانع هستین و بخاطر شرایط مالی و یا ... باهاشون ازدواج نکردین! و خود شخص براش مهم بوده.
چطوری باید بهتون ثابت کنه دوستتون داره؟؟و هر چقدر هزینه میکنه یا بقولی پول خرج میکنه اصلا به چشم من نمیاد
مگه گفتن دوستت دارم به همین راحتی ها هست؟؟؟؟ هیچوقت یه مرد الکی به کسی نمیگه دوستت دارم. اینو مطمئن هستم. دروغ بگه که چی بشه؟؟؟تمام دوستت دارم گفتن هاش به نظرم ساختگی و دورغه و ازش نفرت پیدا کردم بطوری که دارم به طلاق فکر میکنم
این خودش از نشونه های دوست داشتنهو گرفتن ۱۳ مورد حقوق برابر برای من مثل حق طلاق، حق حضانت فرزندان و غیره...
نمیدونم مشکل شما چیه.. اعتماد به نفس ندارین یا چیزای دیگه... اما حدس میزنم خودتون رو خیلی کمتر از اون آقا میدونید و فکر میکنید فقط بخاطر مهر کم یا ... بدست اورده...
مگه زندگی چیه؟؟ آدم برای چی زندس؟
ایشون برای چی با شما ازدواج کردن؟؟ قصدی بجز خوشبختی خودشون و شما داشتن؟؟ قصدری بجز این داشتن که شما همدم و مونسش باشین؟؟
چند وقت پیش خانمی به زندگی من اومد. من خیلی دوستش داشتم. اما اونم مثل شما بود.. هرچی بهش میگفتم دوستت دارم باورش نمیشد. یا مثلا وقتی دوشب پشت سر هم بهش گفتم خوابتو دیدم در اومد بهم گفت چقدر خوابمو میبینی؟؟ نکنه الکی میگی؟؟ میخوای گولم بزنی!!
هرچی براش کادو میخریدم. گل بهش میدادم. باورش نمیشد دوستش دارم.
چون ایشون جهزیه نداده بودن و رسم و رسومات مارو نداشتن خودشو پایین تر من میدید. (مثل قضیه مهریه کم شما)
آخرم از طرف اون از هم جدا شدیم...
و منو شکست. داغونم کردم. بهم ظلم کرد. منم بعد از مدت ها ناراحتی منم به خودم گفتم لیاقتمو نداشت و به راحتی فراموشش کردم.
من نمیخوام بگم شما مقصر هستین یا شوهرتون خیلی خوبه.. چون من نمیدونم. قضاوت هم نمیکنم. سوادش هم ندارم. تجربه آنچنانی هم ندارم.. شاید کاملا اشتباه بگم.
فقط حرف من این هست که یکطرفه به قاضی نرین ...
باهاش حرف بزنین. حرف دلتونو بگین ...
مشاوره خانواده برین ...
این رفتارتون اشتباهه
اگه اینطوری ازش جدا بشن مطمئن باشین هم به خودتون هم به ایشون ظلم کردین.
موفق باشین../.

علاقه مندی ها (Bookmarks)